Etusivu / MotoGP / Lorenzo avautuu Honda-siirrosta: ”Olen kiitollinen Marquezille”
Marc Marquez (vas.) ja Jorge Lorenzo. Kuva: Motogp.com

Lorenzo avautuu Honda-siirrosta: ”Olen kiitollinen Marquezille”

Marc Marquez olisi halutessaan voinut torpedoida Jorge Lorenzon siirtymisen hänen Honda-tallikaverikseen kausiksi 2019 ja 2020. Marquez ei sitä tehnyt. Nyt Lorenzo kiittää ja kumartaa.

– Se merkitsee minulle sitä, että hän (Marquez) todellakin luottaa itseensä, eikä halua osoittaa mitään heikkoutta, Aragonin ja Thaimaan GP:n kolhuistaan parhaillaan toipuva Lorenzo kertoo Motorsport.com-sivustolle antamassaan haastattelussa.

– Olen hänelle velkaa sen, että pystyin allekirjoittamaan sopimuksen Hondan kanssa ja olen erittäin kiitollinen siitä, Lorenzo jatkaa.

Lorenzo ei olisi kuitenkaan Lorenzo, ellei hän vetäisi Honda-kuviosta puhuttaessa samalla myös ässää hihastaan. Mallorcan miehen itseluottamus on tunnetusti miltei rajaton.

Lorenzo tähdentää, että ura olisi jatkunut MotoGP-luokassa siinäkin tapauksessa, jos Marquez ei olisi halunnut häntä rinnalleen Hondalle.

Paikka oli pedattuna Yamahan uuteen SIC Petronas-satelliittitiimiin ja sopimus käytännössä enää Lorenzon puumerkkiä vailla valmis.

– Halusin jatkaa kilpailemista, joten olisin valinnut toisen avoinna olleen mahdollisuuden. Fiilis oli parempi kuin koskaan ja olisi ollut sääli sanoa hyvästit siinä vaiheessa.

Katso myös

KymiRingille malliesimerkki Thaimaasta – huippukuljettajat haltioissaan

Thaimaa ja Buriramin rata debytoivat MotoGP-sarjassa viime viikonvaihteessa. Suomen on tarkoitus tehdä sama vuonna 2020, …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *