Etusivu / MotoGP/MotoE / Lorenzo avautuu Honda-siirrosta: ”Olen kiitollinen Marquezille”
Marc Marquez (vas.) ja Jorge Lorenzo. Kuva: Motogp.com

Lorenzo avautuu Honda-siirrosta: ”Olen kiitollinen Marquezille”

Marc Marquez olisi halutessaan voinut torpedoida Jorge Lorenzon siirtymisen hänen Honda-tallikaverikseen kausiksi 2019 ja 2020. Marquez ei sitä tehnyt. Nyt Lorenzo kiittää ja kumartaa.

– Se merkitsee minulle sitä, että hän (Marquez) todellakin luottaa itseensä, eikä halua osoittaa mitään heikkoutta, Aragonin ja Thaimaan GP:n kolhuistaan parhaillaan toipuva Lorenzo kertoo Motorsport.com-sivustolle antamassaan haastattelussa.

– Olen hänelle velkaa sen, että pystyin allekirjoittamaan sopimuksen Hondan kanssa ja olen erittäin kiitollinen siitä, Lorenzo jatkaa.

Lorenzo ei olisi kuitenkaan Lorenzo, ellei hän vetäisi Honda-kuviosta puhuttaessa samalla myös ässää hihastaan. Mallorcan miehen itseluottamus on tunnetusti miltei rajaton.

Lorenzo tähdentää, että ura olisi jatkunut MotoGP-luokassa siinäkin tapauksessa, jos Marquez ei olisi halunnut häntä rinnalleen Hondalle.

Paikka oli pedattuna Yamahan uuteen SIC Petronas-satelliittitiimiin ja sopimus käytännössä enää Lorenzon puumerkkiä vailla valmis.

– Halusin jatkaa kilpailemista, joten olisin valinnut toisen avoinna olleen mahdollisuuden. Fiilis oli parempi kuin koskaan ja olisi ollut sääli sanoa hyvästit siinä vaiheessa.

Katso myös

Mika Kalliolla myös siivet käytössään Sepangissa

MotoGP-luokan vuoden ensimmäiset talliyhdistys IRTA:n yhteistestit jyrähtävät käyntiin keskiviikkona Sepangin radalla Malesiassa. Testikuljettaja Mika Kallio …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *