Etusivu / Moto3 / ”Ihmepojat” Aki Ajon talliin?
Can ja Deniz Öncü isänsä kanssa Sachsenringillä. Kaksosista nuorempi Can on Deniziä päätä pitempi. Kuva: Gold&Goose/Red Bull Content Pool

”Ihmepojat” Aki Ajon talliin?

Tallipäällikkö Aki Ajo on tekemässä Hondan nenän edestä todella kovan ”talenttikaappauksen” yhteistyössä KTM:n ja Red Bullin kanssa.

Viimeisimpien varikkohuhujen mukaan trio Ajo-KTM-Red Bull onnistuisi saamaan ratamoottoripyöräilyn ihmepojiksi tituleeratut turkkilaiskaksoset Can ja Deniz Öncün riveihinsä ensi kaudella. Huhut eivät ole suinkaan tuulesta temmattuja, sillä Ajo vihjasi kuviosta jo kesällä GPuutisille.

Pojilla on ikää vasta 14 vuotta, joten Moto3-luokan varsinaiseen MM-sarjaan heillä ei ole vielä asiaa. Sarjan alaikäraja on 16 vuotta.

Jos ja kun Ajo onnistuu houkuttelemaan siis myös Hondan havittelemat Öncüt riveihinsä, niin kaksoset ajaisivat ensi kaudella Moto3-luokan junioreiden MM-sarjaa.

Can ja Deniz Öncü tekivät päättyneellä kaudella todellisen läpimurtonsa Red Bull MotoGP Rookies Cupissa. Neljä voittoa saavuttanut Can sijoittui cupissa kolmanneksi. Kaksi voittoa napannut Deniz päätyi neljänneksi.

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *