Etusivu / Muut uutiset / Kallio Racingin ex-kuski tuuraamaan viisinkertaista maailmanmestaria
Kuva: Kawasaki Racing

Kallio Racingin ex-kuski tuuraamaan viisinkertaista maailmanmestaria

Suomalaistalli Kallio Racingin väreissä viime kaudella kilpaillut kokenut Sheridan Morais tuuraa Kawasakin Puccetti-tiimissä Supersport-luokan viisinkertaista maailmanmestaria Kenan Sofuoglua kahdessa seuraavassa osakilpailussa Aragonissa ja Assenissa.

Turkkilainen Sofuoglu teloi rajussa kaadossa lonkkaansa ja jalkaansa kauden avauskisan harjoituksissa Australian Phillip Islandilla ja pahimmassa tapauksessa hänen upea uransa on tullut tiensä päähän.

Eteläafrikkalainen Morais ajoi viime kaudella Kallio Racingin Yamahalla Supersportin MM-sarjassa neljänneksi ja hänen silloinen tiimikaverinsa Niki Tuuli seitsemänneksi. Tuuli kilpailee tällä kaudella brittitallin Hondalla.

Meneillään olevasta kaudesta ovat takana Australian ja Thaimaan osakilpailut. Ensimmäinen Euroopan kisa ajetaan Espanjan Aragonissa 15. huhtikuuta.

– Olen äärimmäisen innostunut tästä mahdollisuudesta kilpailla Kawasakin Puccetti Racingissa. Minulla on hyviä muistoja, sillä ajoin Kawasakilla tulokaskauteni Supersport-luokan MM-sarjassa. Ajoin vahvan viime kauden ja olen vakuuttunut siitä, että pystyn tuomaan kokemusta tähän tiimiin ja toivottavasti jopa voitonkin, Morais toteaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Raju kaato Stonerin nimikkomutkassa – viisinkertaisen maailmanmestarin ura vaakalaudalla

Katso myös

Jonathan Rean elämä ei ole ollut pelkkää tuhkimotarinaa

Jonathan Rea, 31, on yksi maailman arvostetuimmista ratamoottoripyöräilijöistä. Hän on saavuttanut Superbike-luokassa neljä maailmanmestaruutta peräkkäin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *