Etusivu / Muut uutiset / Tuuli iloitsi: ”Ensimmäinen kierros oli todella hyvä”
Niki Tuuli. Kuva: Kel Edge/CIA Landlord Insurance Honda

Tuuli iloitsi: ”Ensimmäinen kierros oli todella hyvä”

Niki Tuuli pohjusti loistavalla avauskierroksellaan hienot asetelmat Supersport-luokan Imolan MM-osakilpailuun Italiassa. Tuuli lähti Hondallaan 15. ruudusta kuin tykin suusta, nousi avauskierroksella kahdeksanneksi, ajoi kisassa pitkään viidentenä ja päätyi ruutulipulle seitsemäntenä.

– Ennen kaikkea: otin viimeinkin hyvän startin. Ensimmäinen kierros oli todella hyvä ja ohitin monta kuljettajaa. Minun pitää kuitenkin parantaa vielä paljon kahdeksan ensimmäisen kierroksen kuluessa, sillä häviän tuossa vaiheessa eniten aikaa. Tuntuu, kuin en pystyisi puskemaan riittävästi uusilla renkailla, MM-pisteissä kahdeksantena oleva Tuuli tähdentää.

Tuuli ajoi edellisessä kisassa Hollannin Assenissa kuudenneksi. Imolan seitsemäs sija maistuu kuitenkin makeammalta.

– Kisan loppu oli minulle parempi. Tämä tuntuu kauden toistaiseksi parhaalta kisalta. Ero kärkeen on silti yhä iso ja viideskin sija oli otettavissa. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen. Minun pitää jatkossa vain parantaa ja hankkia parempi lähtöruutu. Taistelu jatkuu, Tuuli julistaa.

CIA Landlord Insurance Honda-tiimin päällikkö Simon Buckmaster kehui syystäkin Tuulen sähäkkää starttia.

– Startti oli hyvä ja Niki teki parilla ensimmäisellä kierroksella ohituksia. Hänen pitäisi kuitenkin olla vielä nopeampi kilpailun alkupuolella. Niki parantaa, mutta minun pitää sanoa, että sopeutuminen Yamahalta Hondaan on vienyt enemmän aikaa, kuin odotimme. Tämä oli kuitenkin taas yksi hyvä sijoitus kymmenen joukkoon. Hyvää työtä tiimiltä, Buckmaster toteaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Loistavaa tykitystä Tuuli!

Katso myös

Imatranajon valtias ei lähde puolustamaan IRRC-mestaruuttaan – ajaa kuitenkin Suomen osakilpailun

Kansainvälisen IRRC Superbike-sarjan mestaruuden viime vuonna vienyt ja Imatranajon valtiaaksi voitoilla ja kierrosennätyksellä kohonnut britti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *