Etusivu / Muut uutiset / Muistatko Mamolan ja Ajon eeppiset pelastukset? Nyt vuorostaan Jamaikalta kuuluu kummia
Niklas Ajon maalintulo Hollannin TT:ssä kaudella 2015. Kuvakaappaus: Dorna

Muistatko Mamolan ja Ajon eeppiset pelastukset? Nyt vuorostaan Jamaikalta kuuluu kummia

Randy Mamola ja Niklas Ajo ovat tehneet MotoGP-sarjan kaikkien aikojen kenties eeppisimmät pelastukset. Nyt rr-piireissä leviää kulovalkean tavoin vuorostaan vähän vastaava ”rodeo”, jossa suurelle yleisölle tuntemattomampi Kyle Reynolds tapailee Jamaikalla ajetussa kisassa Mamolan ja Ajon urotekoja.

Mamolan ihmepelastus nähtiin vuonna 1985 Misanon 500-kuutioisten kisassa ja Ajon vieläkin enemmän klikkauksia kerännyt ”super save” Assenin Moto3-kisassa kaudella 2015 (videot alla).

Motocross-taustan omaava jamaikalainen Reynolds ei ehkä aivan vastaavaan yltänyt, mutta urhoollisesti ainakin varsin lähelle (video alla).

Reynolds roikkui parisataa metriä pyöränsä kahvoissa Jamaikan perinteisessä Club Carnival of Speed-pääsiäiskisassa Dover Raceway’lla. Jamaikalaisten uusi supersankari täytti kisapäivänä 36 vuotta. Tuon syntymäpäivän hän muistaa taatusti ikänsä.

Katso myös

Jonathan Rean elämä ei ole ollut pelkkää tuhkimotarinaa

Jonathan Rea, 31, on yksi maailman arvostetuimmista ratamoottoripyöräilijöistä. Hän on saavuttanut Superbike-luokassa neljä maailmanmestaruutta peräkkäin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *