Etusivu / Muut uutiset / Marko Rättö kilpailee Jerezissä Eeki Kupariselta vapautuneella kilpurilla

Marko Rättö kilpailee Jerezissä Eeki Kupariselta vapautuneella kilpurilla

Marko Rättö kilpailee Superbike-luokan RFME CEV-kauden viimeisessä Jerezin osakilpailussa Motomarket Racingin väreissä Eeki Kuparisen tämän vuoden kilpurilla. Kyseinen kilpuri jäi vapaaksi, kun Kuparinen siirtyi Team Tack Kawasakille.

Marko Rättö ei ole uusi tuttavuus tiimille, sillä hän ajoi jo tänä vuonna Imatran katuratakilpailussa Eeki Kuparisem edellisvuoden pyörällä. Otteet olivat sillä tasolla, että nyt tartutaan kun mahdollisuus on vähän isompaan haasteeseen.

– Saimme sopimukset kuntoon ja nyt keskitytään siihen että Marko saa rauhassa keskittyä tulevaan, pyörä on huollettu Alastaron kisan jälkeen ja odottaa kuljettaa jo valmiiksi Espanjassa. Hienoa saada uusi kuljettaja mukaan tiimiin ja ottamaan mittaa kansainvälisestä tasosta iloitsee tiimin nokkamies Esko Kuparinen.

Marko on tehnyt valtavasti töitä muiden kuskien eteen ja nyt on hänen aika tehdä töitä itselleen välillä, Kuparinen jatkaa.

– Kun Imatran kisassa pääsin ajamaan kilpailukykyisellä pyörällä sekä taustalta löytyi tieto taitoa säätää näitä laitteita oli hieno huomata että omakin vauhti on vielä tallella. Tuollaisen pyörän säätäminen on loppujen lopuksi monesta pienestä asiasta kiinni, mutta kun ne palaset saadaan paikoilleen on kuljettajan luottamus pyörään ihan toisella tasolla, toteaa Marko Rättö.

– Sieltä jäi vielä hieman parannettavaa ja kun tämä mahdollisuus tuli ei siitä voinut kieltäytyä.

Teksti ja kuva: Motomarket Racing

Katso myös

Jonathan Rean elämä ei ole ollut pelkkää tuhkimotarinaa

Jonathan Rea, 31, on yksi maailman arvostetuimmista ratamoottoripyöräilijöistä. Hän on saavuttanut Superbike-luokassa neljä maailmanmestaruutta peräkkäin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *