Etusivu / Muut uutiset / Maailmanmestarit kiusaamista vastaan
Takahisa Fujinami, Toni Bou, Dani Pedrosa ja Marc Marquez - yhteensä 32 maailmanmestaruutta. Kuva: Repsol Media

Maailmanmestarit kiusaamista vastaan

Yhteensä 32 maailmanmestaruutta saavuttaneet MotoGP-sarjan kuljettajat Marc Marquez ja Dani Pedrosa, sekä trialin tähdet Toni Bou ja Takahisa Fujinami kampanjoivat näkyvästi kiusaamista vastaan. Kvartetti toimii Repsolin järjestämän ”Lopeta kiusaaminen”-kampanjan lähettiläinä.

Marquez, Pedrosa, Bou ja Fujinami vierailivat keskiviikkona tärkeän asian tiimoilta Madridin Sagrada Familia de Jorge Juan-koulussa, jossa heidät vastaanotti yli 1200 oppilasta.

Kyseinen koulu kunnostautui Repsolin järjestämässä kilpailussa, jossa pyritään videon avulla välttämään kiusaamista ja lisäämään suvaitsevaisuutta.

– Tällaisesta päivästä on upea nauttia. Lasten innostuneisuus tarjoaa suunnattomasti energiaa. Oli hämmästyttää nähdä, kuinka kaikki olivat opettajia myöten innostuneita vierailuistamme ja se, miten kokosimme voimamme yhteen tärkeän asian, eli kiusaamisen torjumisen tiimoilta. Mielestäni on ensiarvoisen tärkeää, että koko yhteiskunta osallistuu tähän ja toimii yhdessä. Tämä on pyrkimys yhteiseen hyvään ja sen eteen on ponnisteltava, painottaa Pedrosa.

Kuvat: Repsol Media

Katso myös

Taru Rinne valittiin naismoottoripyöräurheilun legendaksi

Kansainvälinen Moottoriliitto FIM valitsi ratamoottoripyöräilijä Taru Rinteen vuoden 2017 naismoottoripyöräurheilun legendaksi. Rinne tullaan palkitsemaan tänä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *