Etusivu / Muut uutiset / Kuumia kisalähtöjä luvassa Motoparkin SM-osakilpailussa
Aki Valkila johtaa Superstock 600-luokan SM-sarjaa.

Kuumia kisalähtöjä luvassa Motoparkin SM-osakilpailussa

Road racingin SM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Motoparkin radalla Virtasalmella. Sarjan toinen osakilpailu tulee tarjoamaan jälleen kuumia kamppailuja sekä SM-pisteistä että Suomen Cup-luokkien pisteistä.

Kilpaa ajetaan tuttuun tapaan molempina kisapäivinä, kaikki luokat ajavat lähtönsä kumpanakin päivänä. Kilpailu sijoituksista on tiukkaa ja kuumaa tulee olemaan myös ennustetun sään osalta. Viikonlopulle on luvassa lähes helteisiä lämpötiloja, se tulee tuomaan osansa kisatapahtumiin. Renkaat ovat helteessä kovilla ja kuskien fysiikka joutuu koetukselle.

SM-pisteistä ajavissa luokissa lähtötilanne on erityisen tiukka Superstock 600-luokassa. Sarjan avauskilpailun jälkeen Aki Valkila on pistejohdossa vain yhden pisteen erolla toisena olevaan Vertti Takalaan nähden. Taulukossa kolmantena oleva Jani Sulin on kaksikosta toistakymmentä pistettä perässä.

Superbike-luokassa hallitseva mestari Jani Rättö pitää ykköspaikkaa hallussaan SM-avauksen jälkeen. Toisena pisteissä oleva Mika Hautala on Rättöä kolmetoista pistettä perässä. Konkari Erkka Korpiaho löytyy avauksen jälkeen taulukosta kolmannelta sijalta, yhden pisteen päässä Hautalasta.

Suomen mestaruuspisteistä ajavat Superstock 600 ja Superbike-luokat.

Suomen Cup-pisteistä kilpailevat Superstock 600 B, Superbike B, Sivuvaunut ja MiniGP-luokat.

Kansalliset kilpailut ajetaan luokissa Fin Moriwaki Cup, StarService Cup, SSP300 ja Retro Superbike.

Aikataulu:
Lauantai:
Aika-ajot klo 10.00-12.05
Kilpailut klo 13.30-16.40

Sunnuntai:
Warm Up klo 11.00-12.25
Kilpailut klo 13.30-16.40

Kilpailun johtaja: Jani Front

Katso myös

IDM-sarjan mestari Kallio Racingin väreihin

Supersportin maailmanmestaruuden tänä vuonna voittanut Kallio Racing lähtee puolustamaan titteliä ensi kaudella kovalla kolmikolla. Suomalaistallin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *