Etusivu / Muut uutiset / Kallio Racingin MM-kärjellä kulkee lujaa Portugalissa
Sandro Cortese (11). Kuva: Philippe Damiens

Kallio Racingin MM-kärjellä kulkee lujaa Portugalissa

Vesa Kallion johtama Kallio Racing palasi terävästi tositoimiin pitkältä kesätauolta. Supersport-luokan MM-sarjaa johtava suomalaistallin Sandro Cortese oli Portugalin osakilpailun perjantain harjoitusten kolmanneksi kiireisin kuljettaja.

Kallio Racing ajoi kaksi viikkoa sitten onnistuneet testit Portimaon radalla, joka oli Corteselle täysin uusi tuttavuus.

Ajo Motorsportissa vuonna 2012 Moto3-luokan maailmanmestaruuden saavuttanut Cortese on nopea oppimaan, minkä Portimaon perjantai osoitti.

Treenien kärkeen helteisessä Algarvessa tykitti Julez Cluzel ajalla 1.45,054. Lucas Mahias jäi pohjista 0,104 ja Cortese 0,120 sekuntia. Trio kilpailee luokkaa hallitsevilla Yamaha-pyörillä.

Kallio Racing koki perjantaina toisaalta myös takaiskun, kun Cortesen tallikaveri Loris Cresson kaatui rajussa jarrutuksessa. Cresson koki kohtalonsa jälkimmäisellä harjoitusjaksolla ja viimeisimpien tietojen mukaan häneltä murtui solisluu.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Kallio Racingin MM-kärki ajoi huipputärkeät testit – taistelu maailmanmestaruudesta saa alkaa

Katso myös

Jonathan Rean elämä ei ole ollut pelkkää tuhkimotarinaa

Jonathan Rea, 31, on yksi maailman arvostetuimmista ratamoottoripyöräilijöistä. Hän on saavuttanut Superbike-luokassa neljä maailmanmestaruutta peräkkäin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *