Etusivu / Muut uutiset / Herrasmies Eemeli Lahti pettymyksen jälkeen: ”Iso kiitos tukijoille ja läheisille uhrauksista lajin eteen”
Kuvakaappaus: Eemeli Lahti/Facebook

Herrasmies Eemeli Lahti pettymyksen jälkeen: ”Iso kiitos tukijoille ja läheisille uhrauksista lajin eteen”

Ratamoottoripyöräilijä Eemeli Lahti on myös herrasmies kiireestä kantapäähän. Ja upean rehti urheilija, joka on sanomaltaan malliesimerkki monelle muulle yli lajirajojen.

Lahti jakoi Supersport-luokan MM-sarjan edellisessä osakilpailussa Hollannin Assenissa pyyteetöntä kiitosta Sterkman Motorsport by HRP Suzuki-tiimin mekaanikoille Jori Nevalaiselle ja Harri Mattilalle.

– Suurin kiitos näistä kahdesta pisteestä menevät mekaanikoilleni, jotka tekivät kivanajosta mahdollista, Lahti totesi tuolloin tiiminsä Facebook-tilillä.

Kyseinen viikonvaihde sisälsi kovia kaatumisia, joissa pyörä sai pahasti siipeensä. Kisasta kuitenkin heltisi vaikeuksien kautta todellinen taisteluvoitto 14. sijan muodossa.

Tänä viikonloppuna ajettu Imolan kisa Italiassa oli vuorostaan jarrumurheiden sävyttämä. Lahti ajoi aika-ajoissa 18:nneksi ja teki kisan alussa hyvää nousua, kunnes pelko osoittautui toteen: jarrut pettivät ja varikkoboxi kutsui.

– Ne (jarrut) antautuivat kuumuudelle kilpailun alkupuolella. Valitettavasti jouduin keskeyttämään kilpailun, Lahti vahvistaa Facebook-tilillään.

Ja kertoo asiat sen jälkeen juuri niin kuin ne ovat, ei mielistelläkseen, vaan pinnassa olevat tuntemukset sanoiksi pukien:

– Iso kiitos tukijoille ja läheisille uhrauksista lajin eteen. Välillä asiat ei vaan tunnu kohtaavan omaa ajatusmaailmaa missään kohtaa viikonloppua.

Se on huippu-urheilijan elämää.

Katso myös

Imatranajon valtias ei lähde puolustamaan IRRC-mestaruuttaan – ajaa kuitenkin Suomen osakilpailun

Kansainvälisen IRRC Superbike-sarjan mestaruuden viime vuonna vienyt ja Imatranajon valtiaaksi voitoilla ja kierrosennätyksellä kohonnut britti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *