Etusivu / MotoGP / Rossi taas täydessä treenivauhdissa MotoRanchillaan
Kuva: valeyellow46

Rossi taas täydessä treenivauhdissa MotoRanchillaan

Valentino Rossi on kokenut tällä kaudella kaksi pahaa harjoitusonnettomuutta. Ensin keväällä crossipyörän puikoissa ja elokuun lopulla uudelleen enduroa ajaessaan. ”Tohtoria” on yritelty toppuutella treenaamisen osalta – turhaan. Intohimo kaksipyöräisiin ajaa kaiken edelle.

Rossi on tosin myöntänyt ja samalla luvannut Yamaha Racingin toimistusjohtaja Lin Jarvisille, että tämän kauden osalta crossiradat ja enduromaastot saavat jäädä suosiolla treeniohjelmasta, mutta Tavullian MotoRanch-radalta miestä ei pidä kukaan eikä mikään poissa.

Rossi palasi viikonvaihteessa dirt track-radalleen yhdessä Moto2-luokan maailmanmestaruudessa kiinni olevan Franco Morbidellin kanssa.

Ja hauskaa oli jälleen kerran.

– Tosi, tosi iloinen paluusta MotoRanhille! Vielä pientä kipua jalassa, mutta nyt jo hyvin hauskaa, viestittää Rossi Instagram-päivityksessään.

Lopullisia ratkaisuja kohti etenevä kausi jatkuu ensi viikonvaihteena Motegin Twin Ring-radalla Japanissa.

Hondan Marc Marquez johtaa MotoGP-luokan MM-sarjaa pistein 224. Mestaruudesta hänen kanssaan kapinoivat Ducatin Andrea Dovizioso (208) ja Yamahan Maverick Vinales (196). Rossin 168 pistettä oikeuttavat viidenteen sijaan ennen kauden neljää viimeistä GP:tä.

Katso myös

Lorenzo avautuu Honda-siirrosta: ”Olen kiitollinen Marquezille”

Marc Marquez olisi halutessaan voinut torpedoida Jorge Lorenzon siirtymisen hänen Honda-tallikaverikseen kausiksi 2019 ja 2020. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *