Etusivu / MotoGP/MotoE / Rossi: ”Lorenzo tekee oikein, jos hän palaa Yamahalle”
Valentino Rossi Italian GP:n lehdistötilaisuudessa Mugellossa. Kuva: Motogp.com

Rossi: ”Lorenzo tekee oikein, jos hän palaa Yamahalle”

Yamahan tehdastallissa monet vuodet yhdessä kilpailleet Valentino Rossi ja Jorge Lorenzo eivät ole olleet koskaan ylimpiä ystäviä keskenään. Rossi näkee silti Lorenzon kannalta ehdottomasti oikeana ratkaisuna, mikäli tämä palaa Ducatilta Yamahalle ja nyt vuorostaan satelliittitiimin riveissä.

– Hän on mahtava kuljettaja. Lorenzo tekee oikein, jos hän palaa Yamahalle, Rossi yllätti monet näkemyksellään Italian GP:n alla Mugellossa.

Yllätti siksi, että Rossi näki Lorenzon jättävän lopulliset jäähyväiset Yamahalle, kun tämä siirtyi kauden 2016 jälkeen huippupalkalla Ducatin leiriin.

– Tilanne Lorenzon osalta olisi vastaava, kuin nyt Zarcolla (Johann). Zarco on erittäin vahva Yamahan satelliittitiimin pyörällä, Rossi tähdentää.

Rossi menetti aikoinaan motivaationsa Ducatilla ja nyt Lorenzo on vuorostaan kokenut vastaavan kohtalon. Rossin mukaan Yamaha voisi taas muuttaa Lorenzon kannalta kaiken.

– Yamahalla on aina kovia kuljettajia ja kun sinulla on nopea pyörä, niin myös motivaatio on aina korkealla, Rossi muotoilee.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *