Etusivu / MotoGP/MotoE / Rossi ei suostunut kättelemään Marquezia Misanon GP:n lehdistötilaisuudessa
Tämä kuva ei unohdu: Marc Marquez halusi solmia sovun Valentino Rossin kanssa kättelemällä tätä. "Tohtorin" ele kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuva: Motogp.com

Rossi ei suostunut kättelemään Marquezia Misanon GP:n lehdistötilaisuudessa

Valentino Rossi ei suostunut sittenkään kättelemään arkkivihollistaan Marc Marquezia Misanon GP:n lehdistötilaisuudessa. Marquez halusi solmia sovun kotikisaansa valmistautuvan Rossin kanssa. Rossi ei kuitenkaan ollut halukas sopua symboloivaan kättelyyn.

– Meidän välinen suhteemme ei ole tärkeää. Se on meidän asiamme, se siitä ja piste, Rossi totesi.

Rossin kanssa rajusti vuonna 2015 Malesian GP:ssä ja tällä kaudella Argentiinan kisassa yhteen ottanut Marquez kuittasi tilanteen ensin hieman hämillään.

– Tämä ei ole minulle mikään ongelma. Minun pitää hyväksyä tämä. Se on ok, elämä jatkuu. Kukaan ei ole korvaamaton täällä.

Muut kuljettajat eivät suuremmin halunneet kommentoida tapahtunutta, mutta Jorge Lorenzo avasi episodin osalta varovasti suutaan.

– Minusta he molemmat ovat tavallaan väärässä. Rossi käyttäytyi vähän lapsellisesti, kun hän ei halunnut kätellä Marquezin kanssa. Toisaalta taas Marquez välittää liikaa siitä, mitä Rossi sanoo tai puhuu.

* Misanon GP:n tulosseuranta.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Marquez: ”Haluan solmia rauhan Valentinon kanssa”

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *