Etusivu / MotoGP/MotoE / Raju väite: Marquez torpedoi Zarcon Honda-diilin
Marc Marquez. Kuva: Repsol Media

Raju väite: Marquez torpedoi Zarcon Honda-diilin

MotoGP-piireissä on kummasteltu kuninkuusluokan tämän hetken yhden nopeimman kuljettajan, eli Johann Zarcon ottamaa riskiä kaudet 2019 ja 2020 kattavan KTM-sopimuksen muodossa. Riski on toivottavasti onnistunut, mutta juuri nyt olisi ollut varmempaakin tarjolla Hondan tehdastiimin muodossa.

Se tiedetään, että Zarcon manageri Laurent Fellon neuvotteli Hondan kanssa. Ja myös se tiedetään, että Zarco ehti jo hetken herkutella ajatuksella ”dream teamista” yhdessä Marc Marquezin kanssa.

Marquezilla ei ole valtaa tehdä Hondan kuljettajapäätöksiä, mutta hänellä on oikeus esittää niihin vahva kantansa.

Yllätys, yllätys, lähinnä Italian suunnalta kantautuneiden varikkohuhujen mukaan Marquez olisi torpedoinut Zarcon Honda-diilin. Ja ilkeiden puheiden mukaan tietenkin siitä syystä, että Marquez ei halua huippunopean Zarcon kaltaista tiimikaveria. Vastaavan uskotaan tapahtuneen myös LCR Honda-tiimin Cal Crutchlowin osalta, vaikka hänellä onkin sopimus suoraan HRC:n kanssa.

Dani Pedrosa on tehnyt jo vuosia uskollisesti töitä Marquezin kanssa. Marquez haluaa, että Pedrosa pysyy lojaalisesti hänen rinnallaan myös kauden 2019.

Kovaa kulissien takaista peliä, mutta näin se on aina mennyt ja näin menee jatkossakin.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *