Etusivu / MotoGP/MotoE / Mika Kallio: ”Totta kai aina tavoite on lyödä tallikuskit”
Mika Kallio (36). Kuva: KTM/Markus Berger

Mika Kallio: ”Totta kai aina tavoite on lyödä tallikuskit”

KTM:n Mika Kallio ajaa kauden toisen villin kortin MotoGP-kisansa tulevana viikonvaihteena Barcelonassa.

Kallio veti kauden ensimmäisen villin kortin hihastaan reilu kuukausi sitten Jerezissä ajamalla hienosti kymmenenneksi. Silloin taakse jäivät KTM:n molemmat kisakuljettajat Pol Espargaro ja Bradley Smith. Barcelonassa on vakaa tarkoitus jatkaa siitä, mihin Jerezissä jäätiin.

– Totta kai aina tavoite on lyödä tallikuskit ja niihin aina verrataan vauhtia. Mikäli pystyn päihittämään molemmat täällä, on se kova suoritus, sillä tämä on Espargarolle tavallaan kotirata ja hän on aina ollut nopea täällä, joten helppoa ei tule olemaan, KTM:n testikuljettaja Kallio myöntää moottoriliiton tiedotteessa.

Montmelon 4627 metrin mittainen rata on saanut uuden asfalttipinnan ja lisäksi baanan loppuosan luonnetta on muutettu vastaavaksi, kuin kaksi vuotta sitten. Kierrosajat tulevat olemaan tuntuvasti kovempia kuin viime kaudella.

– Tämä ei ehkä ole helpoin rata KTM:lle. Me oltiin täällä testaamassa kolme viikkoa sitten, joten sieltä on pohja, millä lähdetään liikkeelle tänä viikonloppuna. Michelin toimitti tänne eri kovuuksilla olevat renkaat kuin mitkä meillä oli testeissä, joten siinä mielessä tässä on vähän kysymysmerkkejä ilmassa. Varmasti huomisen ensimmäiset harjoitukset tulee näyttämään, missä me todellisuudessa menemme. Positiivisella fiiliksellä joka tapauksessa kisaan suunnataan, Kallio korostaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Niki Tuuli kovalla itseluottamuksella Barcelonaan: ”Haluan ajaa pisteille”

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *