Etusivu / MotoGP / Lorenzon kauhunhetki – etujarru hävisi ja mies loikkasi pyörän selästä: ”Onneksi se ei tapahtunut nopeudessa 300 km/h”
Jorge Lorenzo. Kuva: Ducati Corse

Lorenzon kauhunhetki – etujarru hävisi ja mies loikkasi pyörän selästä: ”Onneksi se ei tapahtunut nopeudessa 300 km/h”

MotoGP-luokan kolminkertaisen maailmanmestarin Jorge Lorenzon matkanteko päättyi keskeytykseen Losailin radalla Qatarissa ajetussa avauskisassa. Kovia kokenut mies saa kuitenkin olla tyytyväinen olotilaansa. Pahemminkin olisi voinut käydä, sillä Lorenzon Ducatista hävisi etujarru kisan 14. kierroksella.

Lorenzon kauhunhetki sijoittui aavikkoradan nelosmutkaan.

– Olin huomannut jo aiemmin, että etujarrussa oli jotain ongelmaa. Yritin ohittaa Iannonea (Andrea) ja neljännessä mutkassa etujarru oli kadonnut kokonaan. Kahva painui pohjaan ja minun oli hypättävä pyörän selästä välttääkseni osuman ratavalliin, Lorenzo kertaa Ducatin tiedotteessa.

Lorenzo myöntää, että hänellä oli kaikesta huolimatta onnea mukana matkassa.

– Olin erittäin onnekas, että se ei tapahtunut radan ensimmäisessä mutkassa. Jos näin olisi käynyt, niin silloin nopeutta olisi ollut 300 kilometriä tunnissa. Se olisi ollut aivan toinen tarina, Lorenzo huokaisee helpotuksesta.

Katso myös

Aki Ajo on ehdokkaana Urheilugaalan Taustavoima-palkinnon saajaksi

Suomen Urheilugaalan seitsemän varsinaisen palkintoluokan ehdokkaat on julkaistu. Voittajat palkitaan 17. tammikuuta 2019 Urheilugaalassa, jonka …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *