Etusivu / MotoGP / KymiRing on mukana kauden 2019 alustavassa MotoGP-kalenterissa – vahvistus loppuvuodesta
KymiRing. Kuva: Motogp.com

KymiRing on mukana kauden 2019 alustavassa MotoGP-kalenterissa – vahvistus loppuvuodesta

KymiRingin rakennustyöt etenevät aikataulussa. Kaikki ennusmerkit viittaavaa siihen, että KymiRing on kauden 2019 osalta mukana siinä alustavassa kilpailukalenterissa, jonka sarjaa hallinnoiva Dorna julkaisee elokuussa. Lopullinen vahvistus ja versio kauden 2019 kisakalenteriin tulee Dornalta sitten loppuvuodesta.

Paljon, todella paljon töitä on toki vielä edessä, mutta KymiRingillä on tältä osin täysi rähinä päällä.

Rata saa loppukesällä ensimmäisen asfalttikerroksensa. Rataa päästään testaamaan sen jälkeen kunnolla ja tuolloin taatusti paikalla on myös Dornan arvovaltainen ja tarkkasilmäinen delegaatio.

Sisäpiiristä tullut tieto kiteytyy näihin sanoihin: Työt etenevät aikataulussa kovaa vauhtia ja suunnitelma ensi vuoden MotoGP-kisasta pitää.

MotoGP-sarjassa ajetaan tällä kaudella sen historian suurin GP-määrä, eli 19 kisaviikonloppua. KymiRingin ja elo-syyskuun vaihteen tienoille ajoittuvan Suomen GP:n mukaantulo tietäisi määrän kohoamista 20:een.

Dorna on varautunut tähän jo sillä, että MotoGP-luokassa ajetaan ensi talvena enää kaksi virallista yhteistestijaksoa aiempien kolmen sijaan. Tällä ratkaisulla pyritään kompensoimaan tiimien kauden 2019 kuluja.

Katso myös

Lorenzo avautuu Honda-siirrosta: ”Olen kiitollinen Marquezille”

Marc Marquez olisi halutessaan voinut torpedoida Jorge Lorenzon siirtymisen hänen Honda-tallikaverikseen kausiksi 2019 ja 2020. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *