Etusivu / MotoGP/MotoE / Ensin slicks-huimistelu ja nyt tämä: Miller ajoi murtuneella solisluulla kauden fyysisimmän GP:n
Jack "Jackass" Miller. Kuva: Alma Pramac Racing

Ensin slicks-huimistelu ja nyt tämä: Miller ajoi murtuneella solisluulla kauden fyysisimmän GP:n

Ducatin Pramac-tiimin MotoGP-kuski Jack Miller on huima kaveri.

Ensin Miller säväytti Argentiinan GP:ssä riehumalla rajulla riskillä ja slicks-renkailla paalupaikalle märällä Termas de Rio Hondo-radalla.

Riskit jatkuivat heti perään sarjan fyysisimmässä kisassa Austinin Circuit of The Americas-radalla. Miller näet ajoi 20 kierroksen kisan solisluu murtuneena.

Miller ja tiimi pitivät vamman visusti salassa Austinissa. Nyt Miller on kuitenkin avautunut todellisesta tilanteesta Red Bull-sivuston blogissaan.

– Harjoittelin Argentiinan kisan jälkeen Kaliforniassa ja kaaduin maastopyörällä. Oikeassa olkapäässä on lihasvamma ja sen lisäksi murtuma solisluussa. Olimme hiljaa asiasta viikonvaihteen aikana, mutta nyt se on takana ja voin sanoa, että se ei ollut mikään ideaalitilanne, kertoo kisassa kaikesta huolimatta yhdeksänneksi yltänyt Miller.

Aki Ajon manageroiman Millerin solisluuvamma ei vaadi leikkaushoitoa.

– Vammat eivät ole sellaisia, etteikö aika ja lepo parantaisi niitä, Miller vinkkaa reilun viikon kuluttua Jerezissä ajettavaan Espanjan GP:n suuntaa.

Miller ei ole suinkaan ainoa kuljettaja, joille näitä harjoitusonnettomuuksia on sattunut vuosien saatossa. Valentino Rossi loukkaantui viime kaudella treeneissä kahdesti murtaen jälkimmäisessä rytäkässä sääri- ja pohjeluunsa.

– Voin sanoa, että joskus se aika kisojen välissä voi olla vaarallisempaa, kuin itse kisaviikonvaihteet, Miller muistuttaa.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *