Etusivu / MotoGP / Dovizioso hylkäsi Ducatin tarjouksen
Andrea Dovizioso. Kuva: Ducati Corse

Dovizioso hylkäsi Ducatin tarjouksen

MotoGP-luokan MM-sarjaa johtava Andrea Dovizioso on hylännyt Ducatin tekemän ensimmäisen tarjouksen jatkosopimuksesta kausille 2019 ja 2020. Dovizioso jatkaa neuvotteluja Ducatin kanssa, mutta tapetilla ovat edelleen myös Honda ja Suzuki.

Dovizioson manageri Simone Battistella vahvistaa Autosportille, että Ducatin Austinin GP:n yhteydessä tekemänä tarjous torjuttiin välittömästi.

Doviziosolla, 32, on neuvotteluissa kaikki valtit käsissään ja hänen nykyisen, kahden miljoonan euron pinnassa pyörivän vuosipalkan edellytetään tiettävästi kolminkertaistuvan, ennen kuin Ducati saa toivomansa puumerkin sopimuspapereihin.

– Olemme kaukana toisistamme. Emme ole tällä hetkellä vielä lähelläkään sopimusta, Battistella kertoo.

– Dovi ei pyydä mitään ylimääräistä, eikä mahdotonta. Vain sen, minkä hän ansaitseekin, Battistella viittaa ensisijaisesti MM-johtoon ja viime kauden kakkossijaan.

Ducati tulee varmuudella korottamaan tarjoustaan. Ducatilla halutaan pitää ehdottomasti kiinni Doviziososta, eikä enää niinkään hänen tallikaveristaan Jorge Lorenzosta, jonka tiedetään silmäilevän myös Suzukin suuntaan.

Ducatin ja Lorenzon välisten neuvottelujen ehdottomaksi takarajaksi on paalutettu touko-kesäkuun vaihde.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Zarco siirtyy KTM:lle – Austinissa solmittu sopimus odottaa enää julkistamista
Ajon tiimin kuljettaja sai Texasissa tarjouksen MotoGP-luokkaan

Katso myös

Lorenzo avautuu Honda-siirrosta: ”Olen kiitollinen Marquezille”

Marc Marquez olisi halutessaan voinut torpedoida Jorge Lorenzon siirtymisen hänen Honda-tallikaverikseen kausiksi 2019 ja 2020. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *