Etusivu / Moto3 / ”Tämä ei ole hyväksyttävää!” – Pulkkinen tykitti tiukkaa tekstiä
Patrik Pulkkinen ei ollut lainkaan tyytyväinen ensimmäiseen ajopäiväänsä Phillip Islandin radalla. Kuva: Peugeot Motocycles Saxoprint/F. Kirn

”Tämä ei ole hyväksyttävää!” – Pulkkinen tykitti tiukkaa tekstiä

MotoGP-sarjan nuorin kuljettaja, vasta 16-vuotias Patrik Pulkkinen puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. Se näkyy ja kuuluu, kun ottaa oikein kunnolla kypärään.

Näin kävi Australian GP-viikonlopun avauspäivänä Phillip Islandin radalla, jossa Pulkkinen kilpailee ensimmäistä kertaa.

Paugeot MC Saxoprint-tiimin suomalaiskuljettaja jätettiin Moto3-luokan peerjantain harjoituksissa sijalle 28.

Pulkkinen oli toinen niistä kuljettajista, jotka eivät kyenneet parantamaan kierrosaikaansa iltapäivän harjoituksessa – 29 muuta kuskia puolestaan onnistuivat siinä kevyitä kavereita rajusti riepotelleista tuulenpuuskista huolimatta.

– En pystynyt parantamaan aikaani kuten muut. Se ei ole hyväksyttävää!, Pulkkinen tukisti tiukasti itseään.

Pulkkisen osalta aamun treeni vaikutti lupaavalta, vaikka sijoitus ei silloinkaan päätä huimannut.

– Tämä päivä oli hyvä sekä huono. Eka sessio oli melko positiivinen, mutta toinen ei sitten enää ollenkaan. Ajoin aamulla suhteellisen hyvin ja lujaa, mutta toisessa harjoituksessa kaikki oli sitten toisin. Minulla oli erittäin vaikeaa löytää oikeaa ajoitusta tällä nopealla radalla. Toivotaan nyt, että olemme huomenna suorituskykyisempiä, päätti Pulkkinen.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Pulkkisella ongelmia Australian GP:n toisessa harjoituksessa

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *