Etusivu / Moto3 / Suomalaistallin tulokas odottaa malttamattomana MM-avausta
Darryn Binder pystyy parhaimmillaan hämmentämään Moto3-luokan kärkipakkaa. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Suomalaistallin tulokas odottaa malttamattomana MM-avausta

Ajo Motorsport operoi alkavalla kaudella Moto3-luokan MM-sarjassa yhden kuljettajan voimin. Red Bull KTM Ajo-tiimin värejä sarjan pienimmässä luokassa edustaa uutena kuljettajana eteläafrikkalainen Darryn Binder.

Binderin, 20, testikausi oli vaikea, mutta nuorukainen odottaa jo malttamattomana ensi viikonvaihteessa Losailin 5380 metrin mittaisella radalla ajettavaa MM-avausta.

– Testit ovat olleet tavallaan vähän hankalia, mutta Qatarissa päästään taas takaisin normaalirutiiniin 40 minuutin mittaisten harjoitussessioiden muodossa. Tykkään radasta ja olen aina pitänyt ajamisesta siellä myös iltaisin. Kausi käynnistyy Qatarissa tänä vuonna vähän totuttua aikaisemmin, joten olen utelias näkemään, millaiset olosuhteet kisassa ovat edessä, motokolmosten niin sanottuun mustiin hevosiin lukeutuva Binder muotoilee.

Ajon tiimin Moto2-luokassa kilpailevan Brad Binderin nuoremmalla veljellä on piirun verran myös tunnetta mukana Losailissa.

– Losail on se paikka, jossa tein debyyttiini MM-sarjassa, joten se on aina spesiaalikisa. Viime vuonna minulla ei ollut täällä paras viikonvaihteeni, mutta pystyin nousemaan huonosta lähtöruudusta huolimatta pisteille, Binder muistelee.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Tässä ovat suomalaistalli Ajo Motorsportin kuljettajat kauden 2018 virallisissa väreissään

Darryn Binder. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *