Etusivu / Moto3 / Suomalaistallille komeasti eturivin lähtöpaikka – Pulkkinen ruutuun 29 Japanin GP:ssä
Ajo Motorsportin Niccolo Antonelli saavutti kauden parhaallaan hienosti kakkosruudun Japanin GP:n Moto3-kisaan. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Suomalaistallille komeasti eturivin lähtöpaikka – Pulkkinen ruutuun 29 Japanin GP:ssä

Patrik Pulkkinen käynnistää ruudusta 29 sununtaina Motegin radalla Japanissa ajettavan Moto3-luokan kauden neljänneksi viimeisen MM-osakilpailun. Suomalaistalli Ajo Motorsportin Red Bull KTM-tiimin Niccolo Antonelli asettuu hienosti kakkosruutuun.

Märällä radalla ajetun aika-ajon ykköseksi paineli Nicolo Bulega, jolle paalupaikka oli uran toinen ja tämän kauden ensimmäinen.

Bulega viimeisteli pohjiksi lukemat 2.09,320, joista Antonelli jäi 0,272 ja Peugeot MC Saxoprint-tiimin Pulkkinen 3,415 sekuntia.

Antonellin tiimikaveri Bo Bendsneyder päätyi 11:nneksi 1,063 sekuntia Bulegasta.

Maailmanmestaruuden Japaniin katkolla tuonut, sarjaa jo 80 pisteellä johtava Joan Mir lähtee toteuttamaan unelmaansa ruudusta 14. Hän jäi aika-ajon pohja-ajasta 1,250 sekuntia.

– Totuus on se, että en ole ollut pitkään aikaan eturivissä. Tämä on ollut vaikea vuosi, mutta olemme jatkaneet hyvää työntekoa kisasta toiseen ja olen todella iloinen, että olemme nyt tässä tilanteessa. Olosuhteet voivat vielä vaihtua, eli on mahdollista, että kisa ajetaan kuivassa kelissä. Meidän on oltava valmiina kaikkeen, Antonelli alleviivaa.

Patrik Pulkkinen. Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Motogp.com

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *