Etusivu / Moto3 / Pulkkinen on kunnossa kovan kaadon jäljiltä
Patrik Pulkkinen. Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Pulkkinen on kunnossa kovan kaadon jäljiltä

Patrik Pulkkinen kaatui rajusti viime sunnuntaina Phillip Islandin radalla ajetussa Moto3-luokan Australian osakilpailussa. Suomalaisnuorukainen selvisi rytäkästä onnekseen lähinnä vain henkisillä kolhuilla ja on valmis kohtaamaan tulevana viikonvaihteena jälleen uudet haasteet Sepangin baanalla Malesiassa ajettavassa kauden toiseksi viimeisessä kisassa.

– Olen kunnossa Australian kaatumisen jäljiltä ja odotan innolla päästä ajamaan täällä Sepangissa, ”Postman” Pulkkinen vahvistaa.

Tiivistempoisen kaukomaiden kiertueen päättävä Sepang on Peugeot MC Saxoprint 16-vuotiaalle suomalaiskuljettajalle jälleen täysin usi tuttavuus. Radalla on mittaa kunnoitettavat 5543 metriä.

– Tutustuin eilen rataan juoksemalla sitä ympäri. Näyttää siltä, että se on todella vaikea. Sepangissa on paljon erityyppisiä mutkia ja rata on leveä, joten siellä on useampiakin vaihtoehtoja nopeille ajolinjoille, Pulkkinen kuvailee tulevaa ja taatusti kuumankosteaa työmaataan.

Haasteita piisaa heti perjantain ensimmäisistä harjoituksista lähtien.

– Täällä on varmasti siistä ajaa, mutta katsotaan nyt, sillä rata on tosi tekninen ja vaikea myös siltä osin, pudottelee Pulkkinen.

Sepangin lavealla radalla on 15 kaarretta, joista valtaosa, eli kymmenen taittaa oikealle. Pisimmmällä suoralla on mittaa 920 metriä, joten myös huippunopeudet nouse

Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Katso myös

Aki Ajo: ”Uskomaton päivä!”

Tallipäällikkö Aki Ajo todisti aitiopaikalta uskomatonta päivää MotoGP-sarjan kauden 2018 paketoineessa Valencian MM-osakilpailussa. Ricardo Tormo-radan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *