Etusivu / Moto3 / Pulkkinen intoa täynnä Red Bull Ringille
Patrik Pulkkinen. Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Pulkkinen intoa täynnä Red Bull Ringille

MotoGP-sarjan nuorin kuljettaja Patrik Pulkkinen, 16 uhkuu intoa Itävallan GP:n alla.

Red Bull Ringin rata on Moto3-luokan Peugeot MC Saxoprint-tiimin suomalaiskuljettajalle entuudestaan tuttu ja hän pitää 4,3 kilometrin mittaisen baanan luonteesta.

Pulkkinen debytoi viime vuonna Alppien juurella Red Bull MotoGP Rookies Cupin merkeissä.

– Odotan todellakin innokkaana päästä kilpailemaan Spielbergissä. Rata on hieno ja pidän siitä paljon, Pulkkinen pohjustaa kauden 11. MM-osakilpailuviikonlopun urakkaansa.

Red Bull Ringin radalla on vain kymmenen kaarretta.

– Se on melko yksinkertainen muihin ratoihin verrattuna, koska siellä ei ole kovinkaan montaa mutkaa. Pääosin siellä mennään tähän tahtiin: mutka, suora, toinen mutka ja taas suora.

Pulkkiselle ei jäänyt paljon kerrottavaa viime sunnuntaina Brnon radalla ajetusta Tshekin GP:stä.

– Toivon, että pystyn parempaan esitykseen kuin Tshekin GP:ssä ja haluan myös nauttia kilvanajosta. Tiedän, että minun on nyt otettava taas steppi eteenpäin, Pulkkinen alleviivaa.

Itävallan GP:ssä nähdään kesätauokoa edeltäneen Saksan malliin kaksi suomalaiskuljettajaa, kun KTM:n Mika Kallio ajaa kauden toisen villin kortin kisansa MotoGP-luokassa.

Katso myös

Pulkkinen ruudusta 26 kauden päätöskisaan

Patrik Pulkkinen käynnistää ruudusta 26 sunnuntaina Valenciassa ajettavan Moto3-luokan MM-sarjan päätösosakilpailun. Pulkkinen hyvästee samalla Peugeot …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *