Etusivu / Moto2 / Upeita suomalaisuutisia: Ajo Motorsport jatkaa kaudet 2018 ja 2019 KTM:n Moto2-luokan tehdastiiminä
Tyytyväiset Pit Beirer ja Aki Ajo löivät kättä päälle kahden vuoden Moto2-jatkosopimuksen sinetiksi. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Upeita suomalaisuutisia: Ajo Motorsport jatkaa kaudet 2018 ja 2019 KTM:n Moto2-luokan tehdastiiminä

Ajo Motorsportin omistaja ja tallipäällikkö Aki Ajo on solminut merkittävän sopimuksen Tshekin GP:n yhteydessä Brnossa. Tänään vahvistettiin, että Red Bull KTM Ajo jatkaa kaudet 2018 ja 2019 KTM:n Moto2-luokan tehdastiiminä.

KTM:n tuli mukaan Moto2-luokkaan täksi kaudeksi ja Ajon kipparoima Red Bull KTM-tiimi on jo ehtinyt ylittää kaikki odotukset myös menestyksen osalta. Tiimin portugalilaiskuljettaja Miguel Oliveira on MM-pisteissä komeasti kolmantena yhdeksän kisan jälkeen.

Oliveiran tiimikaverina ajaa eteläafrikkalainen Brad Binder ja molemmat jatkavat Ajon koostumuksessa myös ensi kaudella.

Ajo Motorsportilla, KTM:llä ja Red Bullilla on takanaan jo pitkä sekä menestyksekäs yhteistyö, joka käynnistyi kaudella 2012 Moto3-projektin merkeissä.

– Olen erittäin iloinen, että jatkamme tätä mahtavaa yhteistyötä Aki Ajon ja Ajo Motorsportin kanssa kaudet 2018 ja 2019. Loimme yhdessä tämän Moto2-projektin ja se on edennyt jo ensimmäisenä vuotena ehdottomasti odotuksiamme paremmin. Red Bull KTM Ajo jatkaa ensi kaudella Miguel Oliveira ja Brad Binder kuljettajinaan, vahvistaa KTM:n moottoriurheilupomo Pit Beirer.

Myös Ajo säteilee syystäkin tyytyväisyyttä.

– Moto2 on erittäin vaativa luokka ja kiitos kumppaneidemme, olemme pystyneet yhdessä rakentamaan varsin vahvan kokonaisuden ja saavuttaneet mahtavia tuloksia heti ensimmäisellä kaudella. Haluan jälleen kerran kiittää KTM:ää ja Red Bullia heidän monivuotisesta tuestaan, joka mahdollista meidän mukanaolomme näin upeissa projekteissa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Ajon Moto3-tiimiin merkittäviä muutoksia kaudella 2018

Katso myös

Ajo Motorsport päätti kauden 2017 mallikkaasti Valencian testeissä

Suomalaistalli Ajo Motorsportin kausi 2017 on päättynyt radalla. Vuoden viimeiset kierrokset ajettiin tiistaina Valencian Ricardo …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *