Etusivu / Moto2 / Tuuli innoissaan Red Bull Ringille: ”Todella hyvät fiilikset Brnon jälkeen”
Niki Tuuli. Petronas Sprinta Racing

Tuuli innoissaan Red Bull Ringille: ”Todella hyvät fiilikset Brnon jälkeen”

Niki Tuuli on innoissaan. Hänellä on edessään tulevana viikonvaihteena taas yksi uusi ja upea haaste, kun MotoGP-kausi jatkuu Red Bull Ringin radalla Itävallassa. Petronas Sprinta Racingin suomalaiskuljettaja odottaa jo malttamattomana pääsyä tykittämään Spielbergin silmiä hivelevissä maisemissa.

Moto2-luokassa kilpaileva Tuuli ajoi viime sunnuntaina Tshekin GP:ssä sijalle 21. Ero Brnon radalla voittajaan, eli samalla MM-johtoon siirtyneeseen Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin Miguel Oliveiraan oli 28,087 sekuntia. Se merkitsi Tuulille tähän mennessä pienintä eroa voittajaan.

– Odotan innolla tätä viikonvaihdetta, sillä minulla on nyt vihdoin yksi kisa takana Assenin onnettomuuden jälkeen. Minulla on todella hyvä fiilis Brnon jälkeen, vaikka sijoitus ei ollutkaan sellainen, mitä halusin, toteaa aina piinkovalla asenteella liikkeellä oleva imatralainen tiiminsä tiedotteessa.

Tuuli on paaluttanut tavoitteensa Red Bull Ringille. Ei mahtipontisesti, vaan realistisesti, kuten tässä vaiheessa Moto2-uraa kuuluukin.

– Minun pitää keskittyä oikeisiin asioihin ja jatkaa kehittymistä. Minun pitää ottaa askel lähemmäs kärkeä. Tiedän, että pystymme tekemään hyvää työtä. On vain työskenneltävä lujasti ja puskettava. Näemme sitten sunnuntaina, mihin se johtaa.

* Itävallan GP:n tulosseuranta.

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *