Etusivu / Moto2 / Tallipäällikkö Ajo: ”Olen ylpeä tiimistäni”
Pientä hymyä havaittavissa: Miguel Oliveira, Aki Ajo ja koko tyytyväinen Moto2-tiimi Texasissa. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Tallipäällikkö Ajo: ”Olen ylpeä tiimistäni”

Tallipäällikkö Aki Ajo karisti Texasin pölyt kengistään tyytyväinen ilme kasvoillaan. Suomalaistallin kuljettajista Miguel Oliveira kipusi jälleen podiumille ja molemmat Binderin veljekset, Brad ja Darryn poimivat pisteitä Austinissa ajetusta kauden kolmannesta MM-osakilpailusta.

Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin Oliveira ajoi Moto2-luokassa toisen peräkkäisen kolmossijan. Brad Binder säesti kuudennella sijalla.

– Meidän pitää olla tyytyväisiä tuloksiin Moto2:ssa. Ja vieläkin tyytyväisempi sen jälkeen, kun katsotaan, miten aika-ajot sujuivat, Ajo viittaa yllättäen penkin alle painuneen lauantain tärkeimmän session suuntaan.

Harjoituksia hallinnut Oliveira sijoittui aika-ajoissa 12:nneksi ja Binder vielä neljä pykälää alemmas.

– Se oli jotain, mitä emme odottaneet harjoitusten jälkeen. Kilvanajo on joskus tällaista. Meidän täytyy tietenkin analysoida tarkoin, mitä tapahtui, Ajo alleviivaa.

Kisassa tahti oli kuitenkin jälleen aivan toinen välittömästi startista alkaen.

– Olen erittäin ylpeä tiimistäni ja kuljettajistani. Kiitän heitä kaikkia siitä työstä, jonka he tekivät läpi viikonvaihteen, Ajo alleviivaa.

Voitto antaa vielä odottaa Moto2:ssa ja sijoitus kympin sakkiin Moto3:ssa. Kaikki viittaa tosin nyt siihen, että nämä tilanteet korjaantuvat lähiaikoina. Kenties jo vajaan kahden viikon kuluttua Jerezissä ajettavassa Espanjan GP:ssä.

Darryn Binder paineli Austinin Circuit of The Americas-radalla sijalle 13.

– Saavutimme kauden ensimmäiset pisteemme Moto3:ssa ja voimme olla tyytyväisiä siihen. Minulla oli kuitenkin harjoitusten jäljiltä sellainen tunne, että olisimme voineet saavuttaa Austinissa paremmankin tuloksen. Tärkeintä kuitenkin on se, että parannamme askel askeleelta. Olen erittäin iloinen siitä asenteesta, jonka Darryn omaa ja osoittaa. Uskon todellakin, että paras siltä suunnalta on vielä tulematta, Ajo vinkkaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Aki Ajo antoi tiukat ajo-ohjeet ja Oliveira toteutti ne upeasti: podiumille Austinin GP:ssä!

Paalupaikkahirmu voitolla MM-kärkeen – Ajon tiimi pisteille

Suomalaistallin Miguel Oliveira on tiukasti kiinni Moto2-luokan mestaruustaistelussa. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *