Etusivu / Moto2 / Mika Kallio: ”Olisi mahtavaa saada Cortese tiimiin”
Mika Kallio on kuumeisesti keräämässä rahoitusta Sandro Cortesen saamiseksi ensi kaudeksi Kallio Racingin riveihin. Kuva: Philip Platzer/KTM Media Library

Mika Kallio: ”Olisi mahtavaa saada Cortese tiimiin”

Mika Kallio tekee yhdessä veljensä Vesan kanssa kaiken mahdollisen, että Moto3-luokan vuoden 2012 saksalainen maailmanmestari Sandro Cortese pystyisi ajamaan ensi kaudella Supersport-luokan MM-sarjaa Kallio Racingin riveissä. Kyse on nyt rahasta, jota projektista uupuu vielä 150 000 euroa.

– Olisi mahtavaa, jos pystyisimme kiinnittämään Sandron tiimiimme. Olen varma, että hän ajaisi yhdessä Kallio Racingin kanssa huipulla. Mutta kuten aina, kyse on rahasta. Teemme parhaamme saadaksemme budjetin toteutumaan Sandron osalta, mutta myös hänen pitää tuoda sponsorirahaa tullessaan, Mika Kallio alleviivaa Cortesen kuvioita tarkkaan seuraavalle Speedweekille.

Kallio korostaa, että aikaa ei ole hukattavissa hetkeäkään.

– Menemme Jereziin testaamaan tammikuun lopulla ja haluamme antaa Sandrolle mahdollisuuden tutustua siellä Yamahan Supersport-pyöräämme. Tiimimme julkistamistilaisuus on sekin piakkoin. Siksi haluaisimme tietää ensi viikon loppuun mennessä toteutuuko yhteistyö Sandron kanssa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Mika ja Vesa Kallio haluavat Ajo Motorsportin ex-maailmanmestari Cortesen Kallio Racing-tiimiin

Katso myös

MotoGP-sarjan tiimi konkurssin partaalla

Moto2-luokasta kantautuu huolestuttavia uutisia. Viime vuosina monissa liemissä kiehautetun ja veropetoksista syytetyn Giovanni Cuzarin omistama …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *