Etusivu / Moto2 / Aki Ajo upean voiton huumassa: ”Emme ole koskaan antaneet periksi!”
Aki Ajon johtama suomalaistalli on palannut voittajaksi Moto2-luokassa Miguel Oliveiran ajamana. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo upean voiton huumassa: ”Emme ole koskaan antaneet periksi!”

Tallipäällikkönä jo kuusi maailmanmestaruutta saavuttanut Aki Ajo on onnellinen ja tyytyväinen mies. Paluu Moto2-luokan voittokantaan Mugellon radalla Italiassa oli äärimmäisen merkittävä asia.

MM-pisteissä toisena oleva, ensi kaudella KTM:n sarvissa MotoGP-luokkaan siirtyvä Miguel Oliveira taisteli Toscanassa Red Bull KTM Ajo-tehdastiimille kauden ensimmäisen voiton.

– Tämä on ollut uskomatonta. Tämä voitto merkitsee meille paljon vaikean viikonvaihteen ja yleensäkin vaikeiden 2-3 kisan jälkeen. Emme ole kuitenkaan koskaan antaneet periksi, emme ole koskaan menettäneet toivoamme ja tiesimme, että paremmat ajat ovat tuloillaan, Ajo alleviivaa.

Ajo korostaa voiton merkitystä moneltakin kantilta katsottuna.

– Tämä ei ollut tärkeä kisa ainoastaan siksi, koska Miguel voitti: tämä on ollut tulosten osalta avainpäivä koko tiimille. Brad (Binder) ajoi myös erittäin hyvän kisan nousten kaukaa takaa kuudenneksi.

Viikonvaihde oli tiimille vaikea kisa-aamuun asti.

– Kokeilimme aamun warm up’issa uusia asioita ja otimme stepin eteenpäin. Löysimme lopulta hyvät säädöt kisaan. Kiitos kuljettajille ja koko tiimille siitä mahtavasta työstä, jonka he ovat tehneet, Ajo jakaa tyylikkäästi kunniaa omilleen.

Miguel Oliveira on kuuden osakilpailun jälkeen MM-pisteissä toisena. Mestaruudesta taistellaan! Kuva: Red Bull KTM Ajo

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Loistavaa Niki Tuuli ja Aki Ajon tiimi!

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *