Etusivu / Moto2 / Aki Ajo: ”Olen erittäin iloinen Bradin puolesta – en ole huolissani Miguelin osalta”
Aki Ajo. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo: ”Olen erittäin iloinen Bradin puolesta – en ole huolissani Miguelin osalta”

Aki Ajon johtama Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimi lähtee kaksijakoisissa tunnelmissa Motorland Aragon-radalla sunnuntaina ajettavaan kisaan. Brad Binder ampaisee liikkeelle paalupaikalta, mutta MM-pisteissä toisena oleva Miguel Oliveira joutuu tyytymään ruutuun 18.

– En ole huolissani Miguelin osalta. Hän on aina erittäin vahva kisassa, Ajo vakuutti sunnuntaiaamun warm up-session aikoihin Dornan haastattelussa.

– Moto2 on tunnetusti erittäin tasainen luokka. Lisäksi Miguelin nopein kierros hylättiin aika-ajoissa. Näin kuitenkin, että hänellä oli koko ajan parempi fiilis ajamiseen, Ajo jatkaa.

Uransa ensimmäisen paalupaikan Moto2-luokassa vyölleen napannut Binder on MM-pisteissä kolmantena, mutta jo kaukana tiimikaveristaan Oliveirasta ja VR46:n Francesco Bagnaiasta. Aragonissa viidenteen ruutuun rullaava Bagnaia johtaa sarjaa kahdeksan pisteen erolla Oliveiraan.

– Olen erittäin iloinen Bradin puolesta. Brad ajoi viime viikolla hyvät testit Valenciassa ja hän on tehnyt isoja parannuksia koko ajan, Ajo kehuu Binderiä.

Bagnaia oli kisa-aamun harjoituksen kiireisin kuljettaja. Oliveira ajoi kuudenneksi 0,339 sekuntia Bagnaiasta jääneenä. Binder oli 14:s ja Petronas Sprinta Racing-tiimin Niki Tuuli 28:s.

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *