Etusivu / Moto2 / Ajon tiimi on upeassa iskussa Sepangissa
Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Ajon tiimi on upeassa iskussa Sepangissa

Aki Ajon kipparoima Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimi jatkoi Malesian GP-viikonlopun avauspäivänä siitä, mihin viime sunnuntaina Australiassa jäi, eli komeasti kärjessä.

Australian GP:n voitto vyöllään Malesiaan saapunut ja MM-pronssista taisteleva Miguel Oliveira on juuri nyt todella kovassa iskussa.

Oliveira kellotti perjantaina pohja-ajan Sepangin kuivalla radalla ajetuttuun harjoitukseen ja oli kolmas iltapäivällä sadekelissä vedetyssä treenissä.

Oliveiran nopein ja samalla koko kaartin perjantain nopein kierros kulki aamun harjoituksessa ajassa 2.11,640. Mestaruuden Malesiaan katkolle tuonut Valentino Rossin suojatti Franco Morbidelli ajoi toiseksi ja hänen mestaruutensa lähin uhkaaja Thomas Lüthi kolmanneksi. Tasaista oli, sillä Morbidelli jäi pohjista 73 ja Lüthi 94 tuhannesosaa.

Oliveiran tiimikaveri Brad Binder päätyi 20:nneksi 1,857 sekuntia kärjestä.

Iltapäivän jakson kärkeen karautti Morbidellin tiimikaveri Alex Marquez lukemin 2.24,074. Oliveira jäi Marquezista ainoastaan 65 tuhannesosaa.

– Päivä kulki hyvin molemmissa olosuhteissa. Nousin nopeasti hyviin asemiin ja se antoi taas lisää itseluottamusta. Emme oikein tiedä, mitä säältä tänä viikonloppuna odottaa, mutta uskon, että olemme kilpailukykyisiä niin kuivalla kuin märälläkin kelillä, vahvistaa Oliveira.

Motogp.com

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *