Etusivu / Moto2 / Ajon Moto2-tiimi uhkuu itseluottamusta MM-avaukseen lähdettäessä: ”Pyörään ei tarvitse muuttaa mitään”
Brad Binder. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Ajon Moto2-tiimi uhkuu itseluottamusta MM-avaukseen lähdettäessä: ”Pyörään ei tarvitse muuttaa mitään”

Suomalaistalli Ajo Motorsportin Red Bull KTM Ajo-tiimit jättivät ajamatta Moto2- ja Moto3-luokkien talvikauden viimeisen virallisen testipäivän Jerezin märällä radalla Espanjassa. Testaamisesta ei olisi ollut sen suurempaa hyötyä niin sanotussa puolihullussa kelissä, jota vielä voimakas tuuli säesti.

Brad Binder päätyi Moto2-luokan kokonaistuloksissa kolmanneksi ja Miguel Oliveira kahdeksanneksi. Darryn Binder oli puolestaan Moto3-luokassa 26:s. Keskiviikon lukemat jäivät kovimpien kierrosaikojen osalta voimaan.

Brad Binder jäi pohjat niin ikään KTM:llä ajaneesta Sam Lowesista 0,188 sekuntia. Suomalaistallin kuljettaja kertoo lähtevänsä varsin luottavaisin mielin viikon kuluttua Losailin radalla Qatarissa ajettavaan MM-avaukseen.

– Pyörään ei tarvitse muuttaa mitään. KTM on nyt juuri sellainen, kuin haluankin. Olen erittäin levollinen lähdettäessä Qatarin GP:hen, mikä on mahtavaa. Kaikki on sujunut hienosti, Binder vakuuttelee Speedweekille.

Oliveira päätti viime kauden kolmeen peräkkäiseen voittoon. Binder kipusi samoissa kisoissa podiumille.

– Tavoitteeni on jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäin. Merkitseekö se voittoa? Se olisi mahtavaa. Ajanko alkavalla kaudella maailmanmestaruudesta? Toivon niin, Binder vastaa omiin kysymyksiinsä.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: MotoGP:stä maitojunalla takaisin Moto2-luokkaan – painelee nyt KTM:llä kärjessä

Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo
Darryn Binder. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *