Etusivu / Muut uutiset / Vesa Kallio: ”Oli loisto viikonloppu!”
Se on siinä, Sandro Cortesen Supersport-uran ensimmäinen MM-osakilpailuvoitto. Kuva: Kenneth Lambrecht

Vesa Kallio: ”Oli loisto viikonloppu!”

Motorland Aragonin-radalla Espanjassa ajettu Supersport-luokan kauden kolmas MM-osakilpailuviikonvaihde tapaili Vesa Kallion johtamalta suomalaistalli Kallio Racingilta täydellisyyttä, kun sen saksalaiskuljettaja Sandro Cortese paineli paalupaikalta komeasti voittoon.

– Oli loisto viikonloppu! Sandro oli todella vahva heti alusta asti, paalupaikka ja kisan voitto on jotain todella upeaa tällä hetkellä. Sandro pystyi kontrolloimaan kisaa, ja kun Caricasulo (Federico) kävi pyörähtämässä hänen edellään, niin näytti, että Sandrolla oli vielä vähän vauhtia varastossa ja lopussa hän pystyikin kiristämään ja repimään eroa Caricasuloon ja Cluzeliin (Jules), Kallio kertoo.

Kausi jatkuu heti ensi viikonvaihteena Assenin radalla Hollannissa.

– Asseniin lähdetään nyt hyvillä mielin ja kyllä tämä voitto luo uskoa koko tiimin porukalle. Kaiken lisäksi Sandro on nyt pisteissä toisena! Kiitos kovasta työstä koko tiimille ja kumppaneille, jotka ovat matkassa kaudella 2018!, Kallio toteaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Kallio Racingille upea MM-osakilpailuvoitto Cortesen ajamana – Tuuli kahdeksas
Niki Tuuli: ”Odotan jo innolla Assenia!”

Katso myös

Imatranajon valtias ei lähde puolustamaan IRRC-mestaruuttaan – ajaa kuitenkin Suomen osakilpailun

Kansainvälisen IRRC Superbike-sarjan mestaruuden viime vuonna vienyt ja Imatranajon valtiaaksi voitoilla ja kierrosennätyksellä kohonnut britti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *