Etusivu / Muut uutiset / Vahvistus: Tuuli ja Kallio Racing kilpailevat myös Argentiinassa
Niki Tuuli. Kuva: worldsbk.com

Vahvistus: Tuuli ja Kallio Racing kilpailevat myös Argentiinassa

Supersport-luokan MM-sarjassa kilpailevat Niki Tuuli ja Kallio Racing voivat vihdoinkin rustata tämän kauden kisasuunnitelmansa viimeistä piirtoa myöten valmiiksi. Aragonin osakilpailun yhteydessä on näet varmistunut, että MM-pisteistä ajetaan tänä vuonna myös Argentiinassa.

Argentiina oli jo hyvissä ajoin merkitty Superbike- ja Supersport-luokkien kauden 2018 MM-kalenteriin, mutta kisan toteutumisen yllä väijyi pitkään tummia pilviä.

Nyt ne ovat vihdoin väistyneet ja sarjaa hallinoivan Dornan Superbike-pomo Daniel Carrera vahvistaa, että Argentiinassa kaikki saadaan ajoissa MM-kelpoiseksi ja kisa tosiaankin toteutuu.

Argentiinan osakilpailuviikonvaihde ajetaan 12.-14. lokakuuta El Villicumin 4266 metrin mittaisella radalla, joka sijaitsee San Juanin tuntumassa.

Sarja tulee Argentiinan varmistumisen myötä kattamaan 13 osakilpailua. Argentiina isännöi kauden toiseksi viimeistä kisaviikonloppua. Kausi kietaistaan pakettiin 25.-27. lokakuuta Losailin aavikkoradalla Qatarissa.

Katso myös

Kaartinen Motorsport siirtyy Aprilian joukkoihin

Italialaisen Aprilian maahantuoja Oy Brandt Ab ja Kaartinen Motorsport ovat sopineet yhteistyöstä kausille 2019-2020. Kaartinen …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *