Etusivu / Muut uutiset / Tuuli uhkuu nopeaa revanssia: ”Kisasta niin paljon pisteitä kuin mahdollista”
Niki Tuuli. Kuva: CIA Landlord Insurance Honda

Tuuli uhkuu nopeaa revanssia: ”Kisasta niin paljon pisteitä kuin mahdollista”

Niki Tuuli tykitti Supersport-luokan MM-sarjan Thaimaan osakilpailun lauantain harjoituksissa kovia kierrosaikoja, mutta aika-ajoissa ei sitten onnistunut enää oikein mikään. CIA Landlord Insurance Honda-tiimin suomalaiskuljettaja lähteen sunnuntaina Buriramin radalla ajettavaan kauden toisen osakilpailuun ruudusta 18.

– Ajaminen tuntui aamulla hyvältä ja ajoin varsin hyvän kierrosajan käytetyillä renkailla, mikä antoi minulle luottamusta Superpole aika-ajoon. Olin varma, että yllän SP2:hteen, mutta niin ei vain käynyt, Tuuli ihmettelee.

Tuuli ei osaa sanoa, mikä aika-ajossa meni vikaan.

– En tiedä, mikä ongelmana on, mutta en vain saanut vain kovaa kierrosta aikaan, kuten aamulla. Meidän pitää löytää siihen nyt ratkaisu. Teen parhaani kisassa ja pyrin saamaan niin paljon pisteitä kuin mahdollista.

Tiimipomo Simon Buckmaster oli yhtä ihmeissään aika-ajon tuloksesta.

– Lupaavalta näytti, mutta Niki ei saanut vain kokonaisuutta toimimaan. Kun silmäilen niitä aikoja, joihin Nikillä on mahdollisuus, niin meidän ei pitäisi olla aika-ajosijoituksissa kuuden sakin ulkopuolella.

Paalupaikalle pauhasi Yamaha-kuljettaja Lucas Mahias lukemin 1.36,738. Tuulen nopein kierros kulki ajassa 1.38,959.

Vesa Kalllion johtaman Kallio Racingin Sandro Cortese saavutti Yamahalla hienosti neljännen lähtöruudun. Kakkosrivistä 17 kierroksen kisaan lähtevä Cortese jäi pohjista 0,709 sekuntia. Cortesen tiimikaveri Loris Cresson päätyi aika-ajoissa 15:nneksi ajalla 1.38,849.

Sandro Cortese. Kuva: Kallio Racing/Facebook
wsbk.com

* Tulosseuranta

Katso myös

Kallio Racingilla kohtalainen viikonloppu Thaimaassa

Supersportin MM-kauden toinen osakilpailu ajettiin tänään Buriramin radalla Thaimaassa. Kallio Racingin tiimi ei tällä kertaa …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *