Etusivu / Muut uutiset / Tuuli sai kehut tiimipomolta: ”Olen varma, että näemme pian parasta Nikiä”
Niki Tuuli. Kuva: CIA Landlord Insurance Honda

Tuuli sai kehut tiimipomolta: ”Olen varma, että näemme pian parasta Nikiä”

Niki Tuuli jäi Motorland Aragon-radalla ajetun Supersport-luokan kauden kolmannen MM-osakilpailun aika-ajoissa harmittavan vähän Superpole 2:sta. Sunnuntain kisan 13. lähtöruutu on siihen nähden pettymys, mutta niin Tuuli kuin CIA Landlord Insurance Honda-tiimin pomo Simon Buckmaster näkivät paljon positiivista lauantain suorituksessa.

– Olemme tietenkin pettyneitä siihen, että emme päässeet haastamaan kisan kahdesta ensimmäisestä lähtörivistä. Niki ajoi kuitenkin hyvän session ja parhaan kierrosaikansa ilman vetoapua, mikä on tärkeää tämän radan suoralla. Meillä on hyvät mahdollisuudet taistella kisassa sijoituksista kympin joukkoon, toteaa Buckmaster.

Suomalaiskuljettajalla on ikää 22 vuotta.

– Emme saa unohtaa sitä seikkaa, että Niki on nuori kuljettaja ja hänen pitää sopeutua Yamahan jälkeen erilaiseen ajotyyliin Hondalla. Olen varma, että näemme pian parasta Nikiä. Uskon, että näemme häneltä jo huomenna vahvan kisan ja sitten siirrymme Asseniin, jossa parannamme lisää, Buckmaster silmäilee samalla jo kauden neljännen osakilpailun suuntaan.

Superpole 2 ja lähtöruutu 12 nopeimman nipusta jäivät siis vielä tällä kertaa saavuttamatta.

– En yltänyt siihen, mutta paransin silti paljon. Pystyimme kohentamaan pyöräämme, ajaminen oli paljonkin parempaa, mutta nyt minun pitää löytää vielä se rytmi. Suunta on oikea ja meiltä löytyy nyt se potentiaali ajaa kovempaa. Olen todella tyytyväinen siihen. Meillä on vielä pitkä matka kuljettavana, mutta askel askeleelta voimme saavuttaa tavoitteemme. Kiitos tiimille, Tuuli jakoi kehuja Buckmasterin ryhmälle.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Kallio Racing hehkuttaa ja todella hyvästä syystä: ”Mahtava Superpole Sandrolle!”

Katso myös

IDM-sarjan mestari Kallio Racingin väreihin

Supersportin maailmanmestaruuden tänä vuonna voittanut Kallio Racing lähtee puolustamaan titteliä ensi kaudella kovalla kolmikolla. Suomalaistallin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *