Etusivu / Muut uutiset / Peetu Paavilainen palaa sairaslomalta kilpailuihin

Peetu Paavilainen palaa sairaslomalta kilpailuihin

Ajo Academyn kuljettaja Peetu Paavilainen, 15, palaa pitkän loukkaantumisjakson jälkeen radoille.

Tulevana viikonloppuna Paavilainen aloittaa kilpailukauden kivenkovan Espanjan CEV-sarjan merkeissä European Talent Cup-osakilpailussa Barcelonan radalla.

Paavilainen on ollut lähes kolme kuukautta loukkaantuneena kauden viimeistelytesteissä murtamansa lonkan vuoksi.

– Muutamat testit ollaan päästy ajamaan, mutta kyllä pitkä tauko juuri kilpailukauden kynnyksellä tuntuu ajossa. Paljon on tehty töitä toipumisen eteen ja mennään ajosetti kerrallaan, jotta päästään entiseen vauhtiin jälleen, kertoi Paavilainen tunnelmiaan Barcelonan helteiseltä varikolta seuratessaan MotoGP-sarjan testejä keskiviikkona.

– Tavoitteena on nyt saada ehjä ja hyvä kisaviikonloppu ja päästä työnteossa uuden tiimin H43:n kanssa sille tasolle, että taistellaan kauden edetessä kilpailujen kärjessä.

Paavilaisen sairastuvalta paluun jälkeinen aika tulee olemaan hyvin kiireistä. Kuluneella viikolla aloitettiin siis testit Espanjassa, nyt viikonloppuna on CEV-kilpailut Barcelonassa, josta mennään suoraan Red Bull MotoGP Rookies Cupin kisoihin Asseniin 24.-25. kesäkuuta. Assenista matka jatkuu edelleen Rookies-kilpailuihin Sachsenringille 1-2. heinäkuuta, josta siirrytään sitten takaisin Espanjaan CEV-kilpailuihin Valenciaan 8-9.7.

– Ei tiukka kilpailuputki tunnu yhtään pahalta, päinvastoin kyllä tätä on odotettu ja motivaatio on todella korkealla. Toivotaan vain että fysiikka kestää, kommentoi Peetu tiukkaa aikataulua.

– Neljän viikon kilpailurupeaman jälkeen ehtii sitten muutaman viikon lomailla.

Teksti ja kuva: Peetu Paavilaisen tiedotus

Katso myös

Imatranajon valtias ei lähde puolustamaan IRRC-mestaruuttaan – ajaa kuitenkin Suomen osakilpailun

Kansainvälisen IRRC Superbike-sarjan mestaruuden viime vuonna vienyt ja Imatranajon valtiaaksi voitoilla ja kierrosennätyksellä kohonnut britti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *