Etusivu / Muut uutiset / Paavilaiselle harmittava kaatuminen
Peetu Paavilainen.

Paavilaiselle harmittava kaatuminen

Peetu Paavilaisen kilpailu CEV European Talent Cupissa päätyi ikävästi kaatumiseen kärkiryhmässä.

Kilpailussa tiivis viiden pyörän ryhmä taisteli tiiviisti sijoituksista koko kilpailun. Viimeisellä kierroksella Comez kaatui Paavilaisen edellä vieden Peetun myös nurin. Kilpailun voittoon ajoi Alex Toledo.

– Tämä päivä lähti jo hyvin käyntiin aamun Warmupissa, luotto ajamiseen löytyi ja pyörä tuntui hyvältä. Kisassa pääsin hyvin kärkiryhmän vauhtiin mukaan ja taktiikkani oli ottaa kisa iisisti säästellen renkaita loppuun ja pysyä hyvissä hyökkäys asemissa, kertoo Paavilainen.

– Hainkin juuri ohitusta Comezista kolmossektorilla mikä oli minulle paras, ei pystynyt tekemään mitään kun Comez kaatui suoraan eteeni ja ajoin hänen pyöräänsä päin. Mutta vaikka tietty harmittaa jäi kisasta hyvä fiilis, vauhti on kärkitasoa ja pystyin kontroloimaan omaa ajoa kisassa. Tästä on hyvä jatkaa kahden viikon päästä Estorilliin näissä samoissa merkeissä. Erityisen iso kiitos tiimille tästä viikonlopusta, oli töitä tavallistakin enemmän, mutta pyörä oli jälleen gridissä voittaja kunnossa.

– Nyt tulee kyllä viikon loma hyvään paikkaan, totesi Paavilainen hieman väsyneenä tiukan rutistuksen jälkeen.

Tulokset:
http://www.fimcevrepsol.com/en/results/results?anyo=2017&type=2&circuito=141&categoria=120&what=2186

Teksti ja kuva: Peetu Paavilaisen tiedotus

Katso myös

Paavilainen kolmas Jerezin CEV European Talent Cup-kilpailussa

Peetu Paavilaisen paluu luokkaantumisen jälkeen CEV Eurooean Talent Cup-kilpailuun onnistui mainoiosti. Espanjan Jerezissä ajetuissa kilpailuissa …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *