Etusivu / Muut uutiset / Paavilaiselle harmittava kaatuminen
Peetu Paavilainen.

Paavilaiselle harmittava kaatuminen

Peetu Paavilaisen kilpailu CEV European Talent Cupissa päätyi ikävästi kaatumiseen kärkiryhmässä.

Kilpailussa tiivis viiden pyörän ryhmä taisteli tiiviisti sijoituksista koko kilpailun. Viimeisellä kierroksella Comez kaatui Paavilaisen edellä vieden Peetun myös nurin. Kilpailun voittoon ajoi Alex Toledo.

– Tämä päivä lähti jo hyvin käyntiin aamun Warmupissa, luotto ajamiseen löytyi ja pyörä tuntui hyvältä. Kisassa pääsin hyvin kärkiryhmän vauhtiin mukaan ja taktiikkani oli ottaa kisa iisisti säästellen renkaita loppuun ja pysyä hyvissä hyökkäys asemissa, kertoo Paavilainen.

– Hainkin juuri ohitusta Comezista kolmossektorilla mikä oli minulle paras, ei pystynyt tekemään mitään kun Comez kaatui suoraan eteeni ja ajoin hänen pyöräänsä päin. Mutta vaikka tietty harmittaa jäi kisasta hyvä fiilis, vauhti on kärkitasoa ja pystyin kontroloimaan omaa ajoa kisassa. Tästä on hyvä jatkaa kahden viikon päästä Estorilliin näissä samoissa merkeissä. Erityisen iso kiitos tiimille tästä viikonlopusta, oli töitä tavallistakin enemmän, mutta pyörä oli jälleen gridissä voittaja kunnossa.

– Nyt tulee kyllä viikon loma hyvään paikkaan, totesi Paavilainen hieman väsyneenä tiukan rutistuksen jälkeen.

Tulokset:
http://www.fimcevrepsol.com/en/results/results?anyo=2017&type=2&circuito=141&categoria=120&what=2186

Teksti ja kuva: Peetu Paavilaisen tiedotus

Katso myös

Tuuli iloitsi: ”Ensimmäinen kierros oli todella hyvä”

Niki Tuuli pohjusti loistavalla avauskierroksellaan hienot asetelmat Supersport-luokan Imolan MM-osakilpailuun Italiassa. Tuuli lähti Hondallaan 15. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *