Etusivu / Muut uutiset / Paavilainen: ”Uskon taistelevani voitoista tällä kaudella”
Peetu Paavilainen. Kuva: GEPA pictures/Gold and Goose

Paavilainen: ”Uskon taistelevani voitoista tällä kaudella”

Vasta 15-vuotias Peetu Paavilainen täräytti tähän mennessä Saksan GP-viikonlopun suurimman suomalaissensaation ajamalla erittäin arvostetun Red Bull MotoGP Rookies Cupin perjantain aika-ajoissa komeasti viidenneksi.

Paavilainen ajaa ensimmäistä kautta Rookies Cupissa, jossa häntä suomalaiskuljettajista ovat edeltäneet Niklas Ajo, Joakim Niemi, Felix Nässi ja viimeksi Patrik Pulkkinen.

Paavilaisen valmistautumista debyyttikauteen varjosti paha loukkaantuminen, mutta määrätietoinen nuorukainen ei ole antanut sen haitata tahtia. Päinvastoin, sisukkuutta on tullut entisestään entisestään lisää.

Ajo Motorsportin junioritiimissä Pulkkisen tavoin kansainvälisiin mittoihin kasvanut Paavilainen korkkasi viime viikonloppuna Cupin pistetilinsä Assenin radalla Hollannissa ja lisää on taatusti tällä tahdilla tulossa. Assen merkitsi Paavilaiselle tulikastetta MotoGP-sarjan näyteikkunassa.

– Se oli mahtava viikonloppu ja pääsin sisään siihen, miten sarjassa toimitaan. Sain paljon apua Rookies Cupin mekaanikoilta ja pyörän mieleisekseni, Paavilainen toteaa tuoreessa Rookies Cupin blogissaan.

– Oli myös mukavaa saada pari pistettä heti ensimmäisessä kisassa. Uskon, että taistelen muutamista voitoista tällä kaudella, jatkaa suomalaisen ratamoottoripyöräilyn ehdottomasti suurimpiin tulevaisuuden lupauksiin lukeutuva Paavilainen.

Red Bull MotoGP Rookies Cupin kisa käynnistyy tänään Sachsenringillä klo 17.30 Suomen aikaa. Kisatapahtumia voi seurata täältä.

* Peetu Paavilaisen profiili.

Katso myös

Kaartinen Motorsport siirtyy Aprilian joukkoihin

Italialaisen Aprilian maahantuoja Oy Brandt Ab ja Kaartinen Motorsport ovat sopineet yhteistyöstä kausille 2019-2020. Kaartinen …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *