Etusivu / Muut uutiset / Paavilainen kolmas Jerezin CEV European Talent Cup-kilpailussa
Peetu Paavilainen.

Paavilainen kolmas Jerezin CEV European Talent Cup-kilpailussa

Peetu Paavilaisen paluu luokkaantumisen jälkeen CEV Eurooean Talent Cup-kilpailuun onnistui mainoiosti.

Espanjan Jerezissä ajetuissa kilpailuissa Paavilainen starttasi kisaan hienosti eturivin kolmannesta ruudusta.

Moto3-luokan kilpailuissa taistelu kärkipaikoista on aina tiukkaa ja kärkipaikka vaihtuu tiuhaan tahtiin. Kilpailulähtöjä ajettiin kaksi ja molemmissa kilpailuissa Paavilainen johtikin taistoa aina jossain vaiheessa. Ensimmäisessä kilpailussa Peetu ylitti maaliviivan hienosti kolmantena ja toisessa kuudentena.

– Hieman jännitti ennen viikonloppua, että miten murtunut nilkka kestää ajaa, mutta ei sen suhteen ollut mitään ongelmia. Kisa oli totuttuun tapaan tosi tiukaa ja osumia tuli pyörään molemmissa starteissa. Viimeisessä kisassa sain aikalailla kipeää oikeaan käteen kun joku lopussa ajoi tangolla suoraan päin. Hyvä viikonloppu meille, kokonaistulokseen täytyy olla tyytyväinen ja podium maistuu erityisen hyvälle näin vaikean kauden loppupuolella. kertoi Paavilainen.

Nuorukaisen kiireinen kilpailutahti jatkuu taas ensi viikonlopun MotoGP:ssä Aragonissa, jolloin on vuorossa Red Bull Rookies Cup:n kilpailut.

Teksti ja kuva: Peetu Paavilaisen tiedotus

Katso myös

Kaartinen Motorsport siirtyy Aprilian joukkoihin

Italialaisen Aprilian maahantuoja Oy Brandt Ab ja Kaartinen Motorsport ovat sopineet yhteistyöstä kausille 2019-2020. Kaartinen …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *