Etusivu / Muut uutiset / Paavilainen hienossa iskussa Red Bull MotoGP Rookies Cupin kisaan Asseniin
Peetu Paavilainen.

Paavilainen hienossa iskussa Red Bull MotoGP Rookies Cupin kisaan Asseniin

Peetu Paavilaisen paluu RR-radoillle onnistui erinomaisesti.

Ajo Academyn nuori kuljettajalupaus palasi lonkkamurtuman jälkeen vahvasti kärkikamppailuun CEV European Talent Cupin osakilpailussa Barcelonan radalla.

Paavilainen oli vaiherikkaan viikonlopun kilpailussa hienosti neljäs.

Lauantaina teknisistä murheista kärsinyt Paavilainen ei ottanut paineita vaan ajoi varmasti ja ilman isompia virheitä koko kisaviikonlopun.

– Sain kisassa vähän huonon lähdön ja tipuin 5 lähtöruudun sijalta ensimmäisissä mutkissa sijalle 8. Kärkiryhmä oli päässyt jo hieman karkaamaan kun juutuin muiden taakse, mutta pikkuhiljaa kilpailun edetessä saavutin kärjen ja ajoin jopa hetken 1. paikalla. Viimeisissä mutkissa hieman kolisteltiin ja olin maalissa neljäs, kertaa Peetu tiukan kisan tapahtumia. Oli erittäin tärkeää Peetulle ajaa loukkaantumisen jälkeen ehjä viikonloppu ja nyt vielä kun osoitti olevansa kärkivauhdissa niin hyvä on jatkaa kautta eteenpäin, sanoo tyytyväinen tiimipäällikkö Manuel Hernandez jr.

– Tiimi teki tosi huippuduunia vaikka oli isoja ongelmia pyörän kanssa, erityisesti Koskisen Teemun panos oli korvaamaton, kiitteli Paavilainen tiimiä tuloksestaan.

– Tästä jatketaan sitten tulevaksi viikonlopuksi Asseniin Red Bull MotoGP Rookies Cupin kisaan.

Teksti ja kuva: Peetu Paavilaisen tiedotus

Katso myös

Imatranajon valtias ei lähde puolustamaan IRRC-mestaruuttaan – ajaa kuitenkin Suomen osakilpailun

Kansainvälisen IRRC Superbike-sarjan mestaruuden viime vuonna vienyt ja Imatranajon valtiaaksi voitoilla ja kierrosennätyksellä kohonnut britti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *