Etusivu / Muut uutiset / Paavilainen haki Estorilista lisää vauhtia Red Bull MotoGP Rookies Cupiin
Peetu Paavilainen.

Paavilainen haki Estorilista lisää vauhtia Red Bull MotoGP Rookies Cupiin

Peetu Paavilainen ajoi Estorillin CEV European Talent Cupin osakilpailussa kahdeksanneksi toisen kisan päättyessä kaatumiseen.

Paavilainen sai aika-ajoissa lähtöruuturangaistuksen ja lähti kilpailuun 14 ruudusta.

Ensimmäinen kilpailu keskeytettiin viidennellä kierroksella ja uusintastartin jälkeen ajettiin vain viisi kierrosta. Paavilainen nousi kuitenkin hienolla ajolla ja ylitti ruutulipun sijalla 8.

Toinen kilpailu lähti niin ikään hyvin käyntiin. Paavilainen nousi tasaisella ajolla jo sijalle viisi, kunnes toiseksi viimeisellä kierroksella tapahtui kaatuminen ja kilpailu jäi kesken.

– Kyllä harmittaa tosi paljon, kisa lähti hyvin liikkeelle ja kisavauhtini oli kohdallaan. Nousin tasaisella ajolla ihan kärjen tuntumaan ja yritin saavuttaa vielä kärkinelikkoa, kun avauksessa pyörä luisti alta. Oma ajovirhe, ei voi mitään, harmitteli Paavilainen kisan jälkeen.

Seuraavaksi tiivis kilpailuohjelma jatkuu Red Bull MotoGP Rookies Cup-sarjan kilpailuilla kahden viikon päästä Brnossa ja siitä viikko Red Bull Ringillä.

Teksti ja kuva: Peetu Paavilainen tiedotus

Katso myös

Kaartinen Motorsport siirtyy Aprilian joukkoihin

Italialaisen Aprilian maahantuoja Oy Brandt Ab ja Kaartinen Motorsport ovat sopineet yhteistyöstä kausille 2019-2020. Kaartinen …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *