Etusivu / Muut uutiset / Paavilainen 16:s Mugellossa: ”Kärki pääsi karkuun”
Kuva: Red Bull MotoGP Rookies Cup

Paavilainen 16:s Mugellossa: ”Kärki pääsi karkuun”

Peetu Paavilainen päätyi sijalle 16 Mugellon radalla ajetussa Red Bull Rookies Cupin Italian osakilpailussa. Paavilainen lähti kauden kolmanteen osakilpailuun ruudusta 18.

– Kärki pääsi karkuun. Ei ole mieleinen tulos. Vaikea viikonloppu kokonaisuudessaan, jos hyviä puolia haetaan ei ollut juurikaan virheitä viikonloppuna, vauhti vain ei yltänyt tällä kertaa ihan kärkeen. Viikon päästä sitten CEV Barcelona, Paavilainen kertoo Facebook-sivullaan.

Mugellossa käytiin kova kapina voitosta, kun japanilainen Yuki Kunii tervehti ruutulippua ainoastaan 31 sekunnin erolla turkkilaiseen Can Öncüün. Espanjalainen Adrian Carrasco oli kolmas 56 tuhannesosaa voittajana takana. Paavilaisen ero kärkeen oli 23,365 sekuntia.

Moto3-luokan juniorien MM-sarjassa Red Bull KTM Ajo-tiimissä kilpaileva Can Öncü johtaa Cupia pistein 65. Paavilaisen neljä pistettä oikeuttavat sijaan 16.

Rookies Cupin seuraava osakilpailu ajetaan 30. kesäkuuta Assenin radalla Hollannissa.

Red Bull MotoGP Rookies Cup

Katso myös

Jonathan Rean elämä ei ole ollut pelkkää tuhkimotarinaa

Jonathan Rea, 31, on yksi maailman arvostetuimmista ratamoottoripyöräilijöistä. Hän on saavuttanut Superbike-luokassa neljä maailmanmestaruutta peräkkäin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *