Etusivu / Muut uutiset / Niki Tuuli tyytyväisenä: ”Paljon parempaa, ajaminen tuntuu jo rennommalta”
Niki Tuuli löysi Motorland Aragon-radalla hyvän fiiliksen ajamiseen. Kuva: CIA Landlord Insurance Honda

Niki Tuuli tyytyväisenä: ”Paljon parempaa, ajaminen tuntuu jo rennommalta”

Niki Tuuli oli tyytyväinen Supersport-luokan MM-sarjan kauden kolmannen kisaviikonvaihteen avauspäivään Motorland Aragon-radalla Espanjassa. Tärkeintä oli saada fiilis ajamiseen kohdalleen ja siinä CIA Landlord Insurance Honda-tiimin suomalaiskuljettaja onnistui miltei täydellisesti.

Tuuli tuikkasi aamun harjoituksessa märällä radalla viidenneksi. Perjantain kovimmat ajat ajettiin iltapäivän jaksolla radan kuivuttua. Tuuli päätyi sijalle 12 ja harmittavasti vain vakaan kymmenyksen päähän suorasta paikasta Superpole 2 -aika-ajoon.

Tuuli paineli kympin sakissa vielä aivan session lopulla, mutta viimeinen veto ei sujunut aivan nappiin.

– Olen varma siitä, että pystyn parantamaan aikaani, sillä tein nopealla kierroksella pari virhettä. Jos vielä saamme pyörää huomiseksi hieman paremmaksi, niin uskon, että pystymme tekemään todella hyvää tulosta, kertoo itseluottamusta uhkuva Tuuli.

Se toistaiseksi tärkein tulee siis kuitenkin tässä:

– Paljon parempaa, ajaminen tuntuu jo rennommalta. Ensimmäinen harjoitus sujui varsin hyvin ja pystyin parantamaan niin ajamistani kuin pyörääkin. Odotan todellakin jo huomista, Tuuli viittaa aika-ajopäivän puoleen.

Tiimipäällikkö Simon Buckmaster tietää ja tuntee, että hänen suomalaisässälleen jäi vauhtia varastoon.

– Niki ajoi hyvän ensimmäisen harjoituksen ja jäi niukasti ulos SP2:sta toisen treenin jälkeen. Olen varma, että meillä riittää potentiaalia haastaa kärkikuusikko.

– Saimme pyörää paremmaksi erityisesti takarenkaan pidon osalta. Niki tunsi olonsa luottavaisemmaksi ajaa yhä kovempaa. Hänellä on erittäin hyvät mahdollisuudet huomenna. Ei siitä tule toki helppoa, mutta teemme parhaamme lunastaaksemme paikan Superpole 2:sta ja sen myötä hyvän lähtöruudun sunnuntain kisaan, Buckmaster painottaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Kallio Racingin Cortese: ”Kisavauhti on kohdallaan”

Niki Tuuli terävässä tikissä Espanjassa – ja samoin Eemeli Lahti!

Niki Tuuli terävässä tikissä Espanjassa – ja samoin Eemeli Lahti!

Katso myös

IDM-sarjan mestari Kallio Racingin väreihin

Supersportin maailmanmestaruuden tänä vuonna voittanut Kallio Racing lähtee puolustamaan titteliä ensi kaudella kovalla kolmikolla. Suomalaistallin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *