Etusivu / Muut uutiset / Niki Tuuli täynnä taistelutahtoa Imolaan: ”Olemme nyt jo paljon lähempänä kärkeä”
Niki Tuuli. Kuva: CIA Landlord Insurance Honda

Niki Tuuli täynnä taistelutahtoa Imolaan: ”Olemme nyt jo paljon lähempänä kärkeä”

Niki Tuuli lähtee intoa ja odotuksia uhkuen Imolan legendaarisella radalla Italiassa ensi viikonvaihteena ajettavaan Supersport-luokan kauden viidenteen MM-osakilpailuun. CIA Landlord Insurance Honda-tiimin suomalaiskuljettajalla on allaan kauden toistaiseksi paras sijoitus, kun hän paineli kuudenneksi Hollannin Assenissa.

– Odotan tosiaankin innolla tulevaa viikonvaihdetta, sillä olemme nyt jo paljon lähempänä kärkeä. Lisäksi parannamme koko ajan ja opimme tekemään töitä yhä tehokkaammin, alleviivaa 29 pisteellä sarjassa kahdeksantena majaileva Tuuli.

Sarjan kärkeä pitää hallussa Yamahalla kilpaileva kolmikko Lucas Mahias, Randy Krummenacher, Sandro Cortese. Mahiasilla on koossa 71, Krummenacherilla 70 ja suomalaistalli Kallio Racingin Cortesella 64 pistettä.

Tuuli tietää, että hänellä on parhaimmillaan täydet saumat hiillostaa Yamaha-kuljettajia. Hondan kanssa on ollut odotetustikin haasteita, mutta pyörä tosiaankin vaikuttaa istuvan suomalaisen käteen kierros kierrokselta paremmin.

– Pääasia ensi viikonvaihteena on pysyä rauhallisena ja keskittyä niihin asioihin, joiden jo tiedämme tuovan lisää vauhtia. Tietenkin minun pitää myös puskea se kaikki mahdollinen, mikä löytyy, toteaa Tuuli.

Tiimipomo Simon Buckmaster oli Assenissa erityisen iloinen siitä, että Tuuli lunasti suoran paikan Superpole2 aika-ajokisaan.

– Niki tietää, että hänellä on edellytykset ajaa kärjessä ja me puolestaan tiiminä tiedämme, että meillä on pyörä siihen. Meidän pitää löytää vielä vähän jotain lisää, mutta Niki parantaa koko ajan. Odotamme häneltä podiumsijoitusta, Buckmaster linjaa.

Katso myös

Imatranajon valtias ei lähde puolustamaan IRRC-mestaruuttaan – ajaa kuitenkin Suomen osakilpailun

Kansainvälisen IRRC Superbike-sarjan mestaruuden viime vuonna vienyt ja Imatranajon valtiaaksi voitoilla ja kierrosennätyksellä kohonnut britti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *