Etusivu / Muut uutiset / Niki Tuuli: ”Odotan jo innolla Assenia!”
Niki Tuuli. Kuva: CIA Landlord Insurance Honda

Niki Tuuli: ”Odotan jo innolla Assenia!”

CIA Landlord Insurance Honda-tiimin Niki Tuuli päätyi kahdeksanneksi Aragonin radalla Espanjassa ajetussa Supersport-luokan MM-osakilpailussa. Tuuli on kolme kisan jälkeen pisteissä seitsemäntenä.

Tiivistempoinen kausi jatkuu jo ensi viikonvaihteena, jolloin estradina toimii moottoripyöräurheilun katedraaliksi mainostettu Assenin rata Hollannissa.

– Odotan jo innolla Assenia, sillä pidän paljon radasta. Minun pitää vain jatkaa töitä siellä perjantain ensimmäisistä harjoituksista alkaen samaan malliin kuin Superpolessa täällä, Tuuli tähdentää.

Tuuli käynnisti Aragonin kisan 13. lähtöruudusta. Startti kisaan oli kaikkea muuta kuin täydellinen.

– Aloitin kisan todella hyvin fiiliksin ja pyörä toimi hienosti, mutta otin niin huonon startin, tiimiään kiitellyt Tuuli paketoi terävään nousuun päättyneen kisan lyhytsanaisesti.

Tiimipäällikkö Simon Buckmaster korostaa, että eteenpäin on taas menty.

– Kahdeksas sija merkitsee Nikiltä taas uutta parannusta ja steppiä eteenpäin. Tarvitsemme enemmän aikaa, mutta olemme saavuttamassa tavoitteemme, Buckmaster viittaa kärkiryhmän suuntaan.

Assen on jo tiukasti myös tiimipomon mielessä.

– Nikillä alkaa olla parempi fiilis pyörään ja me tiiminä puolestamme alamme ymmärtää, miten saamme hänestä parhaan irti. Haluaisimme olla korkeammalle ja haluamme Nikin olevan siellä. Olemme kolmen kisan jälkeen kärkikymmenikössä ja suunta on oikea. Assen on ollut aina hyvä rata tiimillemme ja Niki pitää siitä, joten lähdemme sinne positiivisin mielin ja luottavaisena sen osalta, että pystymme nousemaan lähemmäs kärkeä, Buckmaster linjaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Kallio Racingille upea MM-osakilpailuvoitto Cortesen ajamana – Tuuli kahdeksas

Katso myös

Imatranajon valtias ei lähde puolustamaan IRRC-mestaruuttaan – ajaa kuitenkin Suomen osakilpailun

Kansainvälisen IRRC Superbike-sarjan mestaruuden viime vuonna vienyt ja Imatranajon valtiaaksi voitoilla ja kierrosennätyksellä kohonnut britti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *