Etusivu / Muut uutiset / Niki Tuuli loistonoususta: ”Olen iloinen näistä pisteistä”
Niki Tuuli. Kuva: CIA Landlord Insurance Honda

Niki Tuuli loistonoususta: ”Olen iloinen näistä pisteistä”

Niki Tuuli teki loistavan nousun 18. lähtöruudusta yhdeksänneksi Buriramin Chang-radalla ajetussa Supersport-luokan kauden toisessa MM-osakilpailussa. Tuuli oli syystäkin tyytyväinen Thaimaassa taottuihin pisteisiin.

– Lähtöruutu ei ollut hyvä, mutta otin huomattavasti paremmin startin kuin Australian kisassa. Tosin tämäkään ei ollut täydellinen. Hävisin paljon ensimmäisillä 6-8 kierroksella uusilla renkailla, mutta löysin sen jälkeen askel askeleelta oman rytmin ja pystyin parantamaan lopussa. Olen iloinen näistä pisteistä, painottaa CIA Landlord Insurance-tiimin suomalainen Honda-kuljettaja.

Tiimipäällikkö Simon Buckmaster oli hänkin varsin tyytyväinen Tuulen suoritukseen.

– Nousu 18. ruudusta yhdeksänneksi. Siihen meidän pitää olla tyytyväisiä. Teimme pyörään muutoksia, mitkä toivat Nikille enemmän luottoa sen keulaan. Niki tarvitsee vielä aikaa sopeuttaakseen ajotyylinsä tähän pyörään, jotta saamme parhaan mahdollisen irti Hondasta. Minä olen erittäin ylpeä ja koko tiimi on iloinen Nikin puolesta. Olemme vielä kärkeä jäljessä, mutta emme anna koskaan periksi, Buckmaster julistaa.

Kausi jatkuu huhtikuun puolivälissä Espanjan Aragonissa.

– Aragonissa meidän pitää pyrkiä karsimaan ongelmat ajamisestani. Olen pisteissä seitsemäntenä, joten kaikki on vielä mahdollista. Minun pitää olla vain rento ja oma itseni radalla, Tuuli tähdentää.

Katso myös

Kallio Racingilla kohtalainen viikonloppu Thaimaassa

Supersportin MM-kauden toinen osakilpailu ajettiin tänään Buriramin radalla Thaimaassa. Kallio Racingin tiimi ei tällä kertaa …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *