Etusivu / Muut uutiset / Niki Tuuli iloitsee: ”Teimme todella suuren parannuksen!”
Niki Tuuli on mainiossa iskussa Assenissa. Kuva: CIA Landlord Insurance Honda

Niki Tuuli iloitsee: ”Teimme todella suuren parannuksen!”

Supersport-luokan MM-pisteissä seitsemäntenä oleva Niki Tuuli saavutti tämän kauden toistaiseksi parhaan aika-ajosijoituksen legendaarisella Assenin radalla Hollannissa. CIA Landlord Insurance Honda-tiimin suomalaiskuljettaja lähtee kauden neljänteen osakilpailuun kahdeksannesta lähtöruudusta.

– Teimme todella suuren parannuksen viime kisoihin nähden. Paransin ajamista paljon eiliseenkin verrattuna. Olen ajatellut paljon enemmän sitä, mitä teen radalla. Se on se suurin pointti, määrätietoinen nuorukainen painottaa.

Katsokaa Supersport-luokan laatua. Se on valtava!

Yamaha-kuljettajat ovat Sandro Cortesen ja Lucas Mahiasin johdolla jälleen vahvoilla, mutta Tuuli omaa 18 kierroksen kisassa mahdollisuudet vaikka mihin.

– Pyörä tuntuu paljon paremmalta ja kierrosajat kohenevat koko ajan. Olen todella tyytyväinen tähän kolmannen rivin lähtöpaikkaan. Jos löydämme huomenna vielä vähän jotain lisää, niin voin taistella tosi hyvistä sijoituksista. Kiitos jälleen tiimille, Tuuli toteaa kohteliaasti.

Tiimipomo Simon Buckmaster osasi odottaa Tuulelta jälleen uutta steppiä Assenissa. Buckmaster on saanut sitä, mitä tilasikin.

– Otimme ison askeleen ja olen erittäin iloinen kahdeksannesta sijasta. Niki on alkanut löytää rytmin ja ymmärtää pyörää yhä paremmin. Tämä oli tosi hyvä buustia Nikille ja koko tiimille, joka tehnyt mahtavaa työtä. Uskon, että olemme nyt siinä tilanteessa, että voimme realistisesti lähteä hakemaan sijoituksia kuuden sakkiin. Ok, Niki oli aika-ajoissa kahdeksas, mutta katsokaa Supersport-luokan laatua. Se on valtava!, Buckmaster korostaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Kallio Racingille paalupaikka Assenissa – Tuuli kahdeksas aika-ajoissa

Niki Tuuli: ”Viimeinkin suoraan Superpole2:hteen!”

 

Katso myös

Jonathan Rean elämä ei ole ollut pelkkää tuhkimotarinaa

Jonathan Rea, 31, on yksi maailman arvostetuimmista ratamoottoripyöräilijöistä. Hän on saavuttanut Superbike-luokassa neljä maailmanmestaruutta peräkkäin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *