Etusivu / Muut uutiset / Mika Kallio KymiRingistä: ”Pidän peukkuja”
Mika Kallio: KTM/Gold and Goose

Mika Kallio KymiRingistä: ”Pidän peukkuja”

Mika Kallio on avannut näkemystään KymiRingin tilanteesta. Kalliokin antaa ymmärtää, että Suomen GP:n toteutuminen vuonna 2019 vaikuttaa epävarmalta, mutta toivoaan hän ei ole vielä menettänyt sitä seuraavien kausien osalta.

– En tiedä tarkalleen nykyistä tilannetta, mutta olen kuullut huhuja, että siellä on ongelmia rahoituksen kanssa, Kallio muotoilee saksalaismedia Motorsport-Total.comille.

– Uskon, että tämä on normaalia, kun rata on vielä valmisteilla. Kysymys on aina rahasta. Pidän peukkuja, että kaikki onnistuu ja voimme kilpailla siellä (KymiRing) muutamien vuosien kuluessa, Kallio jatkaa.

MotoGP-sarjaan riittää tunkua kaudeksi 2019, jos Suomen GP jää silloin ajamatta. Tapetilla ovat olleet päällimmäisinä Portugali ja Indonesia.

Portimaon radalla Portugalissa ei MotoGP:tä tulla kuitenkaan näkemään. Sarjaa hallinnoiva Dorna on tyrmännyt ajatuksen jo silläkin perusteella, että eteläisessä Euroopassa ajetaan jo nyt siksi paljon kisoja.

Lisäksi Portimaon ratayhtiön velvoitteet Dornan suuntaan eivät ole tiettävästi toteutuneet taloudellisten sopimusten muodossa suunnitellusti. Portimaossa näet ajetaan niin ikään Dornan hallinnoimaa Superbiken MM-sarjaa.

Indonesia sen sijaan kiinnostaa Dornaa suuresti jo markkina-alueenakin. Indonesian puolesta ovat jo vuosia puhuneet myös MotoGP-luokan mahtimerkit Honda ja Yamaha.

Indonesiasta puolestaan vakuutetaan, että Hermann Tilken suunnittelema Palembangin rata on taatusti valmis kisaisännäksi jo vuonna 2019.

Katso myös

Superbike-mestari kukisti MotoGP-kuskit

Testit ovat testejä, mutta tämän päivän tulokset Jerezin radalla kumpuavat taatusti taas paljon mielenkiintoista keskustelua. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *