Etusivu / Muut uutiset / KymiRingillä ”kahdesta kolmeen” moottoriurheilutapahtumaa vuonna 2018 – onko yksi niistä MotoGP?
Kuva: Ari Ollikainen

KymiRingillä ”kahdesta kolmeen” moottoriurheilutapahtumaa vuonna 2018 – onko yksi niistä MotoGP?

Hankejohtaja Timo Pohjola kertoo Etelä-Suomen Sanomille, että KymiRingillä tullaan vuonna 2018 järjestämään todennäköisesti kahdesta kolmeen moottoriurheilutapahtumaa. Onko yksi niistä MotoGP-sarjan Suomen MM-osakilpailu? Se selviää lähiviikkojen aikana.

– Pidämme tiedotustilaisuuden elokuun alussa Helsingissä yhdessä MotoGP-kilpailujen oikeudet omistavan Dorna Sportsin kanssa. Silloin yleisökin kuulee asiasta tarkemmin, Pohjola kertoo ESS:ssa.

KymiRingin MotoGP-kisa – ajetaan se ensimmäisen kerran sitten vuonna 2018 tai 2019 – ajoittunee heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolle Saksan GP:n jälkeen.

Dornalta on tullut uutta vihiä kauden 2018 kalenterista heinäkuun osalta jo sen verran, että Saksan GP:tä edeltävä Hollannin TT pyritään siirtämään kesäkuun loppupuolelta viikolla tai kahdella. Assenissa on ajettu MM-pisteistä iät ja ajat kesäkuun viimeisenä viikonvaihteena.

Pohjolan mukaan työt KymiRingillä etenevät aikataulun mukaisesti – 4,6 kilometrin mittaisen radan päällystys alkaa suunnitellusti syyskuun lopulla.

Pohjola vahvistaa ESS:lle, että KymiRingin avajaisia vietetään kesällä 2018.

– Ensi vuonna tullaan järjestämään todennäköisesti kahdesta kolmeen moottoriurheilutapahtumaa. Tämän lisäksi on tiedossa noin kymmenen tapahtumaa, jotka ovat pääosin kulttuuritapahtumia.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

KymiRingin ympäristölupa lainvoimaiseksi

MotoGP-sarjassa ajetaan ensi kaudella korkeintaan 19 osakilpailua

 

Katso myös

Kaartinen Motorsport siirtyy Aprilian joukkoihin

Italialaisen Aprilian maahantuoja Oy Brandt Ab ja Kaartinen Motorsport ovat sopineet yhteistyöstä kausille 2019-2020. Kaartinen …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *